Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Rapid Bucuresti

BETANO

FCSB - Rapid București

Meciul acestei etape in Liga 1 se joaca diseara pe Arena Nationala, stadion care va gazdui partida dintre FCSB si Rapid Bucuresti, de la ora 20:30, meci din cadrul etapei cu numarul 20. In turul campionatului, cele doua echipe s-au confruntat tot pe Arena Nationala, iar victorioasa a iesit Rapidul dupa ce s-a impus prin autogolul lui Vinicius din minutul 39. Partida tur a fost extrem de aspra, pe final incingandu-se spiritele, iar centralul Barbu fiind nevoit sa acorde doua cartonase rosii lui Serban, respectiv Sefer.

cota2.ro

FCSB

Ros-albastrii ocupa in acest moment locul secund in campionatul Romaniei si are victorii pe linie de la instalarea noului antrenor, Toni Petrea. FCSB are 8 victorii si un egal in cele 9 partide jucate pe propriul teren, bilant mai bun avand doar CFR Cluj care in cele 10 meciuri jucate in Gruia a obtinut doar victorii. Mai mult, FCSB are in acest moment, alaturi de Universitatea Craiova, cea mai buna ofensiva din campionat, cu 35 de goluri marcate in 19 etape.

Rapid Bucuresti

Alb-visiniii ocupa in acest moment pozitia a 5-a in clasamentul Ligii 1, cu 31 de puncte acumulate dupa 19 etape si un golaveraj pozitiv (24 goluri marcate - 17 goluri primite). Rapid are o singura victorie in ultimele 4, reusind sa acumuleze doar 5 puncte din totalul de 12 puse in joc. In ceea ce priveste ierarhia punctelor obtinute in meciurile din deplasare, Rapid se claseaza tot pe 5, cu 16 puncte obtinute in 9 etape, acestia bifand 4 victorii, 4 egaluri si un singur esec.

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

FCSB - Rapid Bucuresti, echipe probabile de start:

FCSB (4-3-3): Vlad; Radunovic, Miron, Vinicius, Cretu; Tanase, Sut, Olaru; Popescu, Keseru, Cordea.

Rapid Bucuresti (4-3-1-2): Moldovan; Junior Morais, Dandea, Sapunaru, Belu-Iordache; Moise, Crepulja, Albu; Sefer; Stahl, Balan.

Pariul Zilei in Cota 1.88

Asadar, ne asteapta un meci destul de dur, cu multe goluri, sper eu. E limpede ca intre cele doua echipe exista o rivalitate mare si nu cred ca I. Kovacs va tolera agresivitatile, ba mai mult, la cum il stiu, cred ca va incerca sa ii potoleasca extrem de repede pe jucatori din a faulta dur. Asa cum spuneam in introducere, in partida tur s-au aratat foarte multe cartonase, mai exact 11 galbene si 2 rosii (in total) si imi e foarte greu sa cred ca in aceasta seara nu o sa avem la fel de multe. Nu o sa joc o linie extrem de ridicata, in minim 7 cartonase cred ca se vor arata diseara. Avand in vedere aceste aspecte, pariul meu pentru ”derby-ul” etapei dintre FCSB si Rapid Bucuresti este ”Peste 6.5 cartonase”, la o cota de 1.88, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Peste 6.5 cartonase
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro