Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs RAPID

BETFAIR SPORTSBOOK

PARIU GRATUIT PENTRU TOȚI CLIENȚII LA BETFAIR PENTRU ACEST MECI AICI


FCSB și Rapid București se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în derby-ul rundei cu numărul 20 din Liga 1. 

cota2.ro

FCSB traversează o formă fără precedent în ultimii ani. A câștigat 11 dintre ultimele 12 meciuri din Liga 1, dar cu toate astea e departe de lider. CFR Cluj a avut un ritm asemănător și are un avans de 8 lungimi. Frustrarea trebuie să fie mare în tabăra lui Toni Petrea, iar asta s-ar putea vedea pe teren. Pentru derby-ul cu Rapid, antrenorul vicecampioanei l-a recuperat și pe Florinel Coman și poate etala o formulă aproape de cea standard. Un alt detaliu important în ceea ce privește desfășurarea partidei îl reprezintă fanii. Toate cele 25.000 de bilete vor fi epuizate până la ora jocului. 

Și pentru Rapid miza derby-ului este imensă. Giuleștenii au început cu gândul de a evita retrogradarea, dar acum nu se mai ascund. Vor în play-off, iar pentru a rămâne în cărți au nevoie de fiecare punct. Rapid e pe locul 5 în acest moment, cu 31 de puncte. Mihai Iosif nu e la fel de norocos ca omologul său. Are o mulțime de indisponibili pentru partida de azi, inclusiv oameni de bază, precum Dragoș Grigore, Alami sau Carnat. Antrenorul giuleștenilor a transmis că pe foaia de joc vor apărea mai mulți juniori. Oaspeții de astăzi vor compensa absențele prin determinare, împinși de la spate de o galerie formată din 5.000 de ultrași. În plus, linia de fund va fi va fi aproape intactă, cu Belu-Iordache, Junior Morais și Săpunaru la datorie. 

Rapid a câștigat meciul tur, unul de mare luptă, scor 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 11 cartonașe galbene și două roșii au fost arătate în meciul tur dintre Rapid și FCSB;

• Cristian Săpunaru și Claudiu Belu-Iordache s-au numărat printre cei avertizați;

• 6 cartonașe galbene a văzut Săpunaru în acest sezon. Claudiu Belu-Iordache a fost avertizat de 9 ori în 15 apariții;

• 41 de faulturi au fost comise în partida tur;

• 59 de cartonașe galbene au văzut jucătorii Rapidului în primele 19 runde ale sezonului, cele mai multe din Liga 1;

• meciul va fi arbitrat de Istvan Kovacs. „Centralul” din Carei are o medie de 5 avertismente/meci în actuala stagiune;

• 5 cartonașe galbene a încasat muntenegreanul Risto Radunovic, este liderul clasamentului "indisciplinei" din lotul lui FCSB

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat Cristian Săpunaru va primi un cartonaș, Claudiu Belu-Iordache va primi un cartonaș și Risto Radunovic va primi un cartonaș are cotă de @35.5

PARIU GRATUIT PENTRU TOȚI CLIENȚII

Profităm și de faptul că astăzi, pe Betfair Sportsbook, toți clienții primesc din partea casei un pariu gratuit în valoare de 10 Ron pentru a plasa un pariu combinat format din minim 2 selecții din cadrul meciului dintre FCSB vs Rapid, fără cerințe de cote minime, astfel că pariul meu nu este supus vreunui risc!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FCSB vs RAPID
Pronostic:
Săpunaru+Belu-Iordache+Radunovic primesc cartonaș
Cota
35.00
Cota finala: 35.00
Profit: 34.00
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro