Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.38

BETFAIR SPORTSBOOK

PARIU GRATUIT PENTRU TOȚI CLIENȚII LA BETFAIR PENTRU FCSB vs RAPID AICI


Bayer Leverkusen și Hoffenheim se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 16 din Bundesliga. 

cota2.ro

Leverkusen este în grafic până în acest punct al sezonului. S-a calificat în optimile Europa League, iar în campionat ocupă poziția a 3-a, imediat în spatele granzilor Bayern și Dortmund. Formația antrenată de elvețianul Gerardo Seoane vine după un eșec usturător pe terenul lui Eintracht, scor 2-5. La capitolul vești bune, gazdele pot să treacă faptul că au recuperat o bună parte dintre accidentați. Lista îi mai conține pe Mitchel Bakker, Baumgartlinger și Fosu-Mensah. 

Hoffenheim este și în actuala stagiune o formația imprevizibilă. A început prost, dar acum are o serie de 4 victorii consecutive, toate după scenarii greu de anticipat. A urcat până pe poziția a 4-a, cu 26 de puncte. Și Sebastian Hoeness are câțiva indisponibili, Skov, Bruun Larsen, Bikakcic sau Geiger, toți accidentați. 

• 37 de goluri a marcat Leverkusen în acest sezon de Bundesliga. Are a doua ofensivă, după cea a lui Bayern Munchen

• Hoffenheim a înscris 32 de goluri, al 4-lea atac din campionat

• 4.1 goluri/meci este media în disputele lui Leverkusen din actuala stagiune. Și partidele lui Hoffenheim au fost la fel de ofertante, o medie de 3.7 reușite

• ultimele 3 meciuri jucate de Bayer în campionat au fost GG: 2-5 cu Frankfurt, 7-1 cu Furth și 3-1 cu Leipzig

• și ultimele 3 dispute ale lui Hoffenheim au fost GG: 2-1 cu Freiburg, 3-2 cu Frankfurt și 6-3 cu Furth

• Patrik Schick, atacantul lui Leverkusen, a înscris 14 goluri în actuala stagiune. În ultimele două apariții a punctat de 6 ori și este al doilea golgeter din Bundesliga, după Lewandowski.

Pe BETFAIR SPORTSBOOK, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @1.47.

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Borussia Monchengladbach și Eintracht Frankfurt se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, într-unul din derby-urile rundei cu numărul 16 din Bundesliga. 

Monchengladbach traversează o formă de coșmar. A pierdut ultimele 3 meciuri de campionat, toate la scor: 1-4 cu Koln, 0-6 cu Freiburg și 1-4 cu Leipzig. A căzut până pe locul 13 în Bundesliga, cu 18 puncte, doar două deasupra locurilor retrogradabile. Formația a arătat însă că are potențial, reușind o victorie istorică în Cupa Germaniei, 5-0 contra lui Bayern Munchen. Pentru disputa de astăzi, Borussia nu își poate folosi căpitanul. Stindl e suspendat. 

Nici Frankfurt nu stă mult mai bine în clasament. E pe 15, cu 21 de puncte, dar forma traversată este net superioară, cu 4 victorii în ultimele 5 runde. Oliver Glasner are un singur indisponibil, pe norvegianul Jens Hauge. 

• 5 din ultimele 6 meciuri directe au fost GG

• 8 din ultimele 9 partide disputate de Eintracht au fost GG

• meciurile ambelor formații din acest sezon au medii de peste 3.00 goluri

• paradoxal, Monchengladbach și-a creat 15.80 ocazii de gol/meci. Este a doua cea mai ridicată medie din Bundesliga, după cea a lui Bayern Munchen. Borussia este în top și la șuturi expediate pe spațiul porților adverse, dar stă prost la eficiență.

Pe BETFAIR SPORTSBOOK, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @1.62. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayer Leverkusen vs Hoffenheim
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.47
Monchengladbach vs Frankfurt
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.62
Cota finala: 2.38
Profit: 6.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro