Ponturi Pariuri Fotbal SS Lazio Roma vs Genoa CFC

BETFAIR EXCHANGE

SS Lazio - Genoa CFC

De la ora 19:30, pe Stadio Olimpico, SS Lazio Roma primeste vizita celor de la Genoa, in primul meci al rundei cu numarul 18 din Serie A.

cota2.ro

Lazio ocupa locul 9 in acest moment, cu 25 de puncte acumulate dupa 17 etape si un golaveraj de +1 (33 de goluri marcate / 32 de goluri primite). De partea cealalta, Genoa se claseaza pe ante-penultimul loc, cu doar 10 puncte acumulate dupa acelasi numar de etape si un golaveraj de -16 (18 de goluri marcate / 34 de goluri primite). Meciurile dintre cele doua formatii au fost, fara doar si poate, extrem de spectaculoase. Daca ne uitam pe ultimele 11 confruntari directe, putem observa ca mereu, fie au marcat ambele, fie s-au inscris minim 3 goluri. Statisticile arata si ele extrem de bine, ambele echipe avand medii de peste 3 goluri in meciurile disputate in acest sezon, iar aici ma refer la meciurile de acasa ale celor de la Lazio si meciurile din deplasare ale celor de la Genoa.

Echipe probabile:

SS Lazio Roma (4-3-3): Strakosha; Hysaj, Luiz Felipe, Acerbi, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Basic; Moro, Immobile, Felipe Anderson.

Genoa CFC (3-5-2): Sirigu; Masiello, Vanheusden, Criscito; Ghiglione, Sturaro, Badelj, Hernani, Cambiaso; Destro, Pandev.

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Pariul meu pentru acest meci merge, evident, pe goluri. Ma astept la o dominare a gazdelor, avand in vedere ca intalnesc un adversar mult mai slab cotat din multe puncte de vedere. Lazio e favorita, asta e cert, insa Genoa nu trebuie ignorata dupa parerea mea deoarece are cativa jucatori interesanti, iar ”vulturii” au avut probleme in defensiva in actualul sezon. Pontul meu pentru meciul SS Lazio Roma - Genoa CFC este ”Peste 3.0 goluri asiatice” la o cota de 2.50, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
SS Lazio Roma vs Genoa CFC
Pronostic:
Peste 3.0 goluri asiatice
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 15.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro