Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.76

BETANO

Atalanta - AS Roma

De la ora 16:00, pe Gewiss Stadium din Bergamo, Atalanta da piept cu AS Roma, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 18. Ambele echipe sunt in acest moment pe pozitii de cupe europene si dupa parerea mea, Atalanta are prima sansa deoarece joaca pe teren propriu. Ambele echipe vin dupa succese in campionat, iar in 6 din ultimele 7 meciuri directe fie au marcat ambele, fie s-au inscris cel putin 3 goluri. Media golurilor celor doua echipe in meciurile din Serie e una destul de mare, iar in acest duel cred ca putem avea cel putin 3-4 reusite.

cota2.ro

🔥🔥🔥OFERTĂ LIMITATĂ: Bonus GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri + rotiri la cazino online pentru TOȚI care se înscriu la SUPERBET Online prin click pe acest link!🔥🔥🔥

Sevilla FC - Atletico Madrid

Meciul zilei din LaLiga se joaca pe Ramon Sanchez Pizjuan, stadion pe care, de la ora 22:00, se vor infrunta Sevilla si Atletico Madrid, mai precis locurile 2 si 4 din campionatul spaniol. Sevilla vine dupa un succes chinuit in cupa cu o echipa necunoscuta, in timp ce Atletico vine dupa infrangerea din derby-ul Madridului. In 4 din ultimele 6 dueluri directe am avut parte de egaluri, iar in 5 din ultimele 6 s-au marcat minim 2 goluri. Pe langa faptul ca vorbim de un derby, cifrele acestui sezon imi propun, fara doar si poate, un pariu pe cel putin 2-3 goluri marcate.

TSG 1899 Hoffenheim - Borussia M'gladbach

Poposim si in Bundesliga, unde de la ora 16:30 avem parte de o confruntare intre Hoffenheim si Monchengladbach. Gazdele sunt neinvinse in ultimele 5 meciuri in timp ce oaspetii au infrangeri pe linie in ultimele 4 etape. Meciurile directe au fost mereu spectaculoase, ultimul dintre ele terminandu-se cu 5 goluri marcate. Vorbim de Bundesliga, asa ca vorbim de meciuri in care se marcheaza mult, iar intr-un astfel de meci, cu echipe puternice care au medii mari de goluri, nu ma pot astepta decat la dueluri extrem de spectaculoase. Ma astept de la acest duel la minim 3 schimbari ale tabelei de marcaj.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atalanta vs AS Roma
Pronostic:
Peste 3.0 goluri asiatice
Cota
1.98
Sevilla FC vs Atletico Madrid
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.95
TSG 1899 Hoffenheim vs Borussia M'gladbach
Pronostic:
Peste 3.0 goluri asiatice
Cota
1.75
Cota finala: 6.76
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro