Ponturi Pariuri Fotbal North East vs ATK Mohun Bagan

Superbet

NORTH EAST UNITED- ATK MOHUN BAGAN


cota2.ro

♻️Salutare Pariori !!!. Ieri am fost câștigători cu meciul din La Liga în derby-ul orașului Valencia.

♻️Astăzi facem o călătorie până în India, în ISL, unde începând cu ora 16:00, se vor dus La North East United și Atk Mohun Bagan.

Gazdele ocupă locul 9, cu 7 puncte după 7 etape disputate, 8 goluri marcate și 13 primite, în timp ce oaspeții stau puțin mai bine, pe locul 7, cu 8 puncte , 13 goluri marcate și 13 primite.

♻️Clubul North East united a fost fondat la 13 aprilie 2014 în timpul sezonului inaugural al Indian Super League și reprezintă cele 8 state din India cunoscute sub numele de Nord-Estul Indiei, care constau în Assam , Nagaland , Manipur , Meghalaya , Sikkim , Arunachal Pradesh , Tripurași Mizoram.

♻️

Mohun Bagan este printre cele mai vechi echipe din India. Acesta s-a înființat în anul 1899 și este cotat la 4,8 milioane de Euro. Este echipa cu cele mai multe titluri câștigate în India Super League

Cea mai notabilă realizare a clubului a avut loc pe 29 iulie 1911, când Mohun Bagan a învins East Yorkshire Regiment în finala IFA Shield . Victoria lui Mohun Bagan a fost prima dată când un club de fotbal integral indian a câștigat IFA și a devenit un simbol pentru fotbalul din India.

♻️Pentru pontul de azi, pe minim 2 goluri marcate în prima repriză, mă bazez pe oaspeții de la Mohun Bagan. Aceștia au făcut meciuri spectaculoase în acest sezon, cu multe goluri marcate în prima repriză: Doar în etapa precedentă s-au marcat 4 goluri în prima repriză în meciul cu Bengaluru. Alte meciuri cu goluri în prima repriză: Mohun Bagan-Chennaiyin (1-1), Mohun Bagan-Mumbai City (0-3), East Bengal-Mohun Bagan (0-3), Mohun Bagan-Kerala Blasters (3-1).

♻️Am ales să merg din nou pe minim 2 goluri marcate în primele 45 de minute, având în vedre ca avem o cotă foarte buna oferită de cei de la Superbet (2.30).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
North East vs ATK Mohun Bagan
Pronostic:
Peste 1.5 Goluri în prima repriză
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 10.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro