Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.65

Superbet

1.Genoa-Atalanta

Astazi, de la ora 21:45, Genoa primește vizita Atalantei. Gazdele caută prima victorie în Serie A în mandatul lui Shevchenko, în timp ce trupa lui Gasperini încearcă să revină pe podium. Ultimul meci direct a avut 7 goluri marcate. 

Cu fiecare etapă ce trece, Genoa își complică și mai mult situația. În runda precedentă, a fost învins cu 3-1 pe terenul lui Lazio și a ajuns la 15 etape fără victorie în Serie A. 

cota2.ro

  • Genoa: L W L L L
  • Atalanta: L W L W W

Înainte ultimei etape din 2021, Atalanta este pe locul 4 în Serie A, la două puncte în spatele lui Milan și Napoli, având 6 în minus față de liderul Inter. În runda precedentă, pe propriul teren, trupa lui Gasperini a suferit un eșec surprinzător, mai ales prin proporțiile scorului. Bergamascii au fost învinși cu 4-1 de Roma, care s-a apropiat la 6 puncte de zona Ligii Campionilor. 

2.Juventus-Cagliari

Astazi, de la ora 21:45, Juventus primește vizita lui Cagliari. Cu o victorie, în funcție de celelalte rezultate ale etapei, "Bătrâna Doamnă" poate ajunge pe loc de Europa League. Sarzii sunt într-o situație disperată și au ajuns la 10 etape fără succes în Serie A. 

Juventus începe ultima etapă a turului de pe locul 7, la egalitate de puncte, dar golaveraj mai slab decât Fiorentina și Roma, echipele clasate pe pozițiile 6, respectiv 5. 

  • Juventus: W D W W W
  • Cagliari: L W L D D

În runda trecută, Juventus a câștigat cu 2-0 pe terenul Bolognei, prin golurile marcate de Morata și Cuadrado și are 5 meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competițiile Au fost 3 victorii în Serie A și una în Liga Campionilor, unde trupa lui Allegri a încheiat grupa pe primul loc, peste Chelsea.

După cum a decurs acest sezon, Cagliari are nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare. În etapa trecută, sarzii au fost învinși cu 4-0, acasă, de Udinese.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Genoa vs Atalanta
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.35
Juventus vs Cagliari
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 1.65
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro