Ponturi Pariuri Fotbal Genoa vs Atalanta

Superbet

⚽️Genoa-Atalanta

♻️Astăzi începând cu ora 21:45, pe Stadio Luigi Ferrari, Genoa primește vizita celor de la Atalanta, meci contând pentru etapa a 19-a din Serie A.

cota2.ro

♻️Genoa pornește cu șansa a doua în acest meci, având în vedre că ocupă locul 18 (primul care duce în Serie B), având doar 10 puncte, după 18 meciuri jucate,19 goluri marcate și 37 primite, reușind o singură victorie (3-2 în deplasarea de la Cagliari), iar în alte 7 meciuri a remizat.

♻️De partea cealaltă, Atalanta are un parcurs bun în campionat. Până în etapa trecută, era neînvinsă de 13 etape. În etapa precedentă a pierdut surprinzător pe teren propriu cu As Roma, scor 1-4. Trupa lui Gasperini ocupă locul 4, ultimul care duce în Uefa Champions League, cu 37 de puncte acumulate în cele 18 etape jucate până acum , 38 de goluri marcate și 24 primite. Este printre cele mai constante echipe din Serie A din actualul sezon.


♻️Atalanta este net superioară în meciul de astăzi, consider că înfrângerea cu As Roma a fost doar un mic accident, iar trupa din Bergamo cred că va reveni la rezultatele din ultima perioadă. Genoa este pe ultimul loc într-un clasament al rezultatelor obținute pe teren propriu, cu doar 3 puncte câștigate din 3 egaluri.Asadar, mă aștept la o victorie categorică a oaspeților cu minim un gol marcat în fiecare repriză.

🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI JUCATE ÎN CAMPIONAT

⚽️GENOA: Î Î Î Î E

⚽️ATALANTA: Î V V V V


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Genoa vs Atalanta
Pronostic:
Oaspeții marchează în ambele reprize
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro