Ponturi Pariuri Fotbal Lorient vs PSG

Superbet

LORIENT-PSG

cota2.ro

♻️Începând cu ora 22:00, se va disputa etapa cu numărul 19 din Ligue 1. Pentru meciul zilei de astăzi m-am oprit la meciul dintre Lorient și PSG.


După părerea mea, trebuie să profităm de cotă foarte bună pe care care de pariuri o dau pentru victoria celor de la PSG. Echipa lui Mauricio Pocetino este lider cu 13 puncte avans față de locul 2 din Ligue 1 , ocupat de Olimpique Marseille. După egalurile cu Nice și Lens, Psg a reușit să câștige în ultima etapă un meci important cu As Monaco , 2-0.

♻️Lorient se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului, fiind penultima clasată , dupa ce a pierdut ultimile 8 meciuri jucate, în care au marcat doar 2 goluri.

♻️Având în vedere ecartul dintre primele două clasate , Psg are tot interesul să câștige cât mai multe meciuri în acestă perioadă, iar când se reia Liga Campionilor să-și poată concentra toate forțele acolo.

♻️Așadar, azi voi incerca să profit de o cotă foarte bună, oferită de Superbet, pe victoria la handicap al oaspeților. Psg este echipa net superioară în acest meci, iar la situația pe care o traversează gazdele de la Lorient, sunt șanse mari să vedem o victorie la Handicap a oaspeților și astfel să profităm de o cotă de 2.30.

ECHIPELE PROBABILE:

⚽️Lorient: Nardi – Le Goff, Jenz, Laporte, Mendes, Igor Silva – Quattara, Abergel, Le Fee, Diarra – Moffi

⚽️PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat – Paredes, Gueye, Wijnaldum – Messi, Icardi, 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lorient vs PSG
Pronostic:
2(H-1.5)
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro