Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.74

Superbet

1.Aston Villa-Chelsea

Aston Villa și Chelsea se înfruntă într-unul din cele mai interesante jocuri în Premier League (astazi, ora 19:30), în cadrul etapei a 19-a. Formația lui Thomas Tuchel are în față un adversar dificil, care a urcat până pe locul 10.

Aston Villa a fost nevoită să ceară amânarea ultimului joc cu Burnley, din cauza numărului ridicat de jucători infectați cu coronavirus. Între timp, echipa și-a reluat activitatea, iar o parte dintre cei afectați au revenit la pregătiri. El-Ghazi, Davis, Sanson și Steer sunt în continuare în carantină. Pe lângă jucătorii infectați cu covid, Aston Villa are și trei jucători accidentați: Bertrand Traore, Leon Bailey și Marvelous Nakamba.

cota2.ro

Cu legenda lui Liverpool pe banca tehnică, Aston Villa a câștigat 4 din cele 6 partide, dintre care două pe teren propriu, cu Brighton (2-0) și Leicester (2-1). Eșecurile au fost la limită cu primele două clasate, cu Manchester City (1-2, acasă) și Liverpool (0-1, deplasare). Astfel, din zona retrogradării, echipa a revenit în Top 10.

  • Aston Villa: W L W L W
  • Chelsea: W D D W D

Chelsea a pierdut 9 puncte din 18 posibile după pauza internațională din noiembrie, astfel că din poziția de lider a ajuns pe locul 3, la 6 puncte în spatele echipei Manchester City. Thomas Tuchel și-ar fi dorit să amâne ultimele două partide cu Everton (1-1, acasă) și Wolves (0-0, deplasare), după ce numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 7 jucători, dar Premier League a considerat că londonezii au avut suficienți oameni de la prima echipă pentru a disputa aceste întâlniri.

2.Manchester City-Leicester

Manchester City are șansa să se desprindă la 6 puncte în fruntea Premier League, după partida cu Leicester, programată astazi, de la ora 17:00, în cadrul etapei a 19-a. Trupa lui Pep Guardiola traversează o formă sportivă de invidiat, săptămâna trecută reușind un golaveraj 11-0 în cele două partide cu Leeds United (scor 7-0, acasă) și Newcastle (4-0, deplasare).

Manchester City este lider pentru a treia oară în istoria clubului. În precedentele două ocazii, 2011/12 și 2017/18, gruparea de pe Etihad a reușit să câștige și titlul la finalul sezonului. Acum, Pep Guardiola & Co au în față un adversar incomod, dar cu un succes și cu această ocazie, au toate șansele să intre în noul an cu un avans confortabil.

  • Manchester City: W W W L W
  • Leicester: L W L L D

Leicester nu a evoluat în ultimele două etape, partidele cu Tottenham și Everton fiind amânate, dar a revenit în competiție la mijlocul săptămânii, în Cupa Ligii. „Vulpile” au jucat la Liverpool și au fost eliminate din sferturile de finală, după executarea loviturilor de la 11 metri. În 90 de minute, scorul a fost egal, 3-3. Leicester a trimis o echipă redutabilă în teren, cu o mare parte dintre vedete, Vardy și Maddison au dus scorul la 3-1, dar s-a văzut egalată de o formație a lui Jurgen Klopp, din care au lipsit mulți titulari.

Oaspeții se concentrează acum pe campionat, unde ocupă doar locul 9 cu 22 de puncte. Arsenal (locul 4) a luat deja un avans de 10 puncte. În ultima partidă din Premier League, Leicester a învins Newcastle cu 4-0 pe teren propriu.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Aston Villa vs Chelsea
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.28
Manchester City vs Leicester
Pronostic:
1&2-6g/meci
Cota
1.36
Cota finala: 1.74
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro