Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Liverpool

Superbet

Leicester-Liverpool

Meciul programat de la ora 22:00, este derby-ul etapei a 20-a în Premier League, chiar dacă echipa gazdă nu a mai atins în acest sezon forma sportivă din precedentele două ediții. Este o bătălie în care „vulpile” pot influența lupta la titlu.

În ciuda unei înfrângeri cu un scor de tenis pe Etihad, Leicester a avut 20 de minute impresionante în repriza secundă, după reluare, reușind să revină de la 0-4, la 3-4. Vardy, Ndidi și Castagne, trei piese importante ale echipei, au început ca rezerve cu Manchester City și doar ultimul a intrat în teren în repriza secundă.

cota2.ro

Leicester este doar pe locul 10 după 19 etape, având însă și două restanțe la dispoziție, cu Tottenham și Everton. Oricum, echipa este destul de departe de zona Ligii Campionilor, având azi un handicap de 13 puncte față de Arsenal. În 8 partide pe teren propriu, „vulpile” au câștigat 4 partide, a fost înfrântă în 3, în timp ce un joc a fost încheiat egal. 

  • Leicester: L L W L L
  • Liverpool: W D W W W

Liverpool nu a evoluat zilele trecute, după ce partida cu Leeds United a fost amânată, astfel că s-a văzut distanțată la 6 puncte de Manchester City. Echipa lui Jurgen Klopp este mai odihnită înaintea acestei bătălii, dar este și sub o presiune mai mare, pentru că fiecare pas greșit o poate costa foarte mult din acest moment.

„Cormoranii” au disputat ultima partidă oficială la mijlocul săptămânii trecute, tot cu Leicester, dar în Cupa Ligii, în cadrul sferturilor de finală, când au reușit să revină de la 0-2 și 1-3 la 3-3 și să se califice apoi la penalty-uri. Cu această ocazie, Salah, Mane, Trent Alexander-Arnold și Alisson au fost odihniți, fără ca Jurgen Klopp să știe la data respectivă că întâlnirea cu Leeds United va fi amânată.

Liverpool a obținut 20 de puncte din 27 posibile în deplasare în acest sezon, singurele probleme avându-le doar atunci când a jucat în Londra: 3-3 cu Brentford, 2-3 cu West Ham United și 2-2 cu Tottenham. În cele 9 partide disputate pe teren străin până în acest moment în Premier League, „cormoranii” au o medie de 3,11 goluri marcate.

Pronostic:

  • Peste 1.5 goluri în meci
  • Peste 7.5 cornere în meci
  • Peste 1.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Liverpool
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro