Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

Încasează până la 550 de Ron BONUS la înregistrare pe Betfair AICI

Brentford și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 20 din Premier League. 

Brentford este cea mai bine clasată nou-promovată în acest punct al sezonului. Are 20 de puncte obținute în 17 partide și ocupă locul 14, liniștită momentan în privința retrogradării. Artizanul reușitelor este managerul danez Thomas Frank, antrenor cu un stil asemănător lui Jurgen Klopp, care preferă un fotbal deschis, cu pressing avansat. Deși focarul de coronavirus din Premier League a ocolit echipa, gazdele de astăzi au o serie de absenți importanți. Ajer, Dasilva, Jorgensen sau Raya sunt accidentați. 

cota2.ro

Manchester City a câștigat ultimele 9 meciuri din campionat și a devenit mare favorită la apărarea titlul cucerit anul trecut. La finalul turului, „cetățenii” au 47 de puncte, un avans de 6 lungimi față de urmăritoarele Liverpool și Chelsea. Pep Guardiola nu are nici mari probleme de efectiv. Dintre oamenii de bază lipsesc doar Rodri și Walker, ambii pozitivi cu Covid-19. 

Înfruntarea de astăzi, de pe Brentford Community Stadium, este prima directă din istoria celor două formații. Alte informații și statistici interesante: 

• Manchester City are cel mai bun atac din Premier League, 50 de goluri marcate (la egalitate cu Liverpool), și cea mai bună apărare, doar 12 goluri încasate

• 168 de cornere a obținut Manchester City în primele 19 etape ale sezonului, o medie de 8.80 pe partidă, cea mai ridicată din Premier League

• City a condus la pauză în 12 partide în acest sezon. A câștigat de fiecare dată

• 17 goluri a înscris Manchester City în precedentele 3 meciuri de campionat

• În cele 13 apariții stagionale, Kevin De Bruyne a marcat 5 goluri și a șutat de 31 de ori spre porțile adverse. 9 dintre execuții au fost cadrate

• Riyad Mahrez a jucat 15 meciuri în acest sezon. A marcat 5 goluri, a șutat de 31 de ori și a nimerit de 11 ori porțile adverse. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul special Kevin De Bruyne să aibă 1 sau mai multe șuturi pe poartă, Riyad Mahrez să aibă 1 sau mai multe șuturi pe poartă, Manchester City să obțină peste 4.5 cornere și cel puțin câte un gol înscris în ambele reprize are o cotă de @2.38. 

ASIGURAREA DE PARIU COMBINAT

Profităm de faptul că este valabilă asigurarea de pariu combinat în Betfair Sportsbook, care ne returnează miza sub formă de bonus până la valoarea de 50 de Ron ZILNIC dacă jucăm pariuri combinate pe un singur meci, cu minim 4 selecții, la cotă finală minim 2 și se pierde o singură selecție.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brentford vs Manchester City
Pronostic:
Pariu combinat, vezi mai sus
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro