Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Brighton

BETFAIR SPORTSBOOK

Încasează până la 550 de Ron BONUS la înregistrare pe Betfair AICI

Chelsea Londra și Brighton & Hove Albion sunt adversare astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 20 din Premier League. 

Chelsea a pierdut contactul cu liderul Manchester City și nu își mai permite pași greșiți. Formația antrenată de Thomas Tuchel are 41 de puncte, 6 sub campioana en-titre. Antrenorul neamț are câțiva indisponibili, dar situația este lejeră dacă privim haosul general din Premier League. Doar Havertz și Werner au coronavirus. Un mare plus îl constituie revenirea lui Romelu Lukaku. Belgianul a jucat 45 de minute contra lui Aston Villa și a reușit să marcheze un gol. 

cota2.ro

Brighton tocmai a pus capăt unei serii de 12 meciuri consecutive fără victorie, câștigând în fața nou-promovatei Brentford, scor 2-0, în urmă cu 3 zile. „Pescărușii” sunt într-o zonă liniștită a clasamentului. Nu pot emite pretenții la cupele europene, dar au și 12 puncte deasupra locurilor retrogradabile. Graham Potter are un număr asemănător de indisponibili cu omologul său, dar diferența este făcută de lot. Tuchel are staruri de zeci de milioane pregătite să intre, în timp ce oaspeții îi vor înlocui cu greu pe Locadia, Duffy, Trossard sau Dunk.

Chelsea este neînvinsă în istoria înfruntărilor directe cu Brighton. Alte informații și statistici interesante: 

• 7 victorii ale lui Chelsea și două remize s-au înregistrat în meciurile directe dintre cele două formații

• Brighton nu a marcat niciodată pe Stamford Bridge

• 20-6 este golaverajul lui Chelsea pe teren propriu în acest sezon

• 878.50 milioane de euro valorează lotul lui Chelsea. Doar City stă mai bine în Premier League. Brighton este printre codașe, cu un lot cotat la 251 de milioane

• 123 de cornere a obținut Chelsea până în acest punct al sezonului, o medie de 6.5/partidă. Doar Manchester City și Liverpool stau mai bine

• 7 lovituri de la colțul terenului a obținut Chelsea în precedentul meci jucat pe teren propriu, remiza 1-1 cu Everton.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat victorie Chelsea și peste 5.5 cornere obținute de echipa gazdă are o cotă de @2.16.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chelsea vs Brighton
Pronostic:
1 & Chelsea peste 5.5 cornere
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro