Ponturi Pariuri Fotbal ATK Mohun Bagan vs FC Goa

Superbet

⚽️ATK Mohun Bagan-FC Goa


cota2.ro

♻️Salurare Paroori!. Astăzi facem din mou o clătorid în India Super League. Începând cu ora 16:00, avem durluk djntre Atk Mohun Bagan și Fc Goa.


♻️Mohun Bagan este printre cele mai vechi echipe din India. Acesta s-a înființat în anul 1899 și este cotat la 4,8 milioane de Euro. Este echipa cu cele mai multe titluri câștigate în India.

După ce s-a înființat India Super League, în 2014, ATK Mohun Bagan a cucerit 3 titluri (2014, 2016, 2018/2019.)

Cea mai notabilă realizare a clubului a avut loc pe 29 iulie 1911, când Mohun Bagan a învins East Yorkshire Regiment în finala IFA Shield . Victoria lui Mohun Bagan a fost prima dată când un club de fotbal indian a câștigat IFA și a devenit un simbol pentru fotbalul din India.


♻️Goa este una dintre regiunile puternice tradiționale ale fotbalului indian, Goa trebuia să fie unul dintre orașele care va participa la Super Liga Indiană de la începuturile sale.


♻️Clubul a fost lansat oficial pe 26 august 2014, la o ceremonie foarte frecventată la Goa Marriott Resort and Spa din Miramar. Goa este singurul stat care a declarat fotbalul ca sport oficial în India. 

Fc Goa este singurul club din India care s-a calificat în Grupele Ligii Campionilor a Asiei, după ce a castigat campionatul în sezonul 2019/2020.

♻️Pentru pontul de azi am ales să merg din nou pe minim 2 goluri marcate în prima repriză. Am incredere ca acest po t va fi verde, după ce în ultimile 2 meciuri jucate de cei de la Mohun Bagan au marcat 6 goluri. În ultimile 3 zile în meciurile jucate în acestă liga s-au marcat minim 2 goluri în prima repriză și ambele echipe au marcat.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
ATK Mohun Bagan vs FC Goa
Pronostic:
Peste 1.5 goluri R1
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro