Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Brighton

Superbet

Chelsea-Brighton

Chelsea a trecut prin câteva săptămâni mai dificile, motiv pentru care a și pierdut șefia în Premier League, dar în cele mai recente jocuri a arătat că este din nou în creștere. După 2-0 la Brentford în sferturile de finală ale Cupei Ligii, oamenii lui Thomas Tuchel au obținut o victorie de moral , 3-1 pe terenul echipei Aston Villa. Astfel, diferența de 6 puncte până la locul 1 s-a menținut.

Numărul jucătorilor aflați în carantină a scăzut. Lukaku și Callum Hudson-Odoi au revenit cu Aston Villa, iar cu această ocazie, Ruben Loftus-Cheek și Kai Havertz au la rândul lor șanse să fie incluși în lot. Dar Chelsea a pierdut alți doi oameni la Birmingham, de această dată din cauza accidentărilor, pe N'Golo Kante și Thiago Silva.

cota2.ro

Brighton a simțit din nou gustul victoriei, chiar în ultima etapa, după ce a învins Brentford cu 2-0. Formația lui Graham Potter nu mai câștigase o partidă din 19 septembrie, când a depășit Leicester (scor 2-1), tot pe teren propriu.

Dintre echipele mari pe care le-a înfruntat în turul de campionat, Brighton a încurcat-o pe Liverpool chiar pe Anfield, unde a revenit de la 0-2 și a terminat cu 2-2. 

De retinut:

  • Brighton nu a învins niciodată Chelsea în Premier League (8 partide), dar a reușit 2 egaluri în ultimele 3 confruntări.
  • Chelsea a păstrat poarta intactă în toate cele 4 vizite ale echipei Brighton pe Stamford Bridge. Înaintea unui 0-0 în ediția trecută, s-a impus de fiecare dată la o diferență de cel puțin 2 goluri.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Brighton
Pronostic:
G2+
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro