Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Rayo Vallecano

BETFAIR EXCHANGE

Atletico Madrid - Rayo Vallecano

De la ora 17:15, pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid primeste vizita celor de la Rayo Vallecano, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 19 din LaLiga.



cota2.ro

Atletico Madrid ocupa in acest moment pozitia a 5-a, cu 29 de puncte acumulate dupa 18 partide disputate in care a marcat numai putin de 29 de goluri si a incasat 22. Pentru Atletico nu vor putea evolua in aceasta seara Griezmann, Llorente, Savic, Herrera, Joao Felix si Koke. Primii trei sunt accidentati si pot sta ceva mai mult pe bara, iar ultimii trei au fost depistati cu COVID 19. In cazul unui succes in aceasta dupa-amiaza, Atletico ar putea urca o pozitie, depasind-o chiar pe adversara de astazi.

Încasează până la 550 de Ron BONUS la înregistrare pe Betfair AICI

Rayo Vallecano ocupa in acest moment pozitia a 4-a, cu 30 de puncte acumulate dupa 18 partide disputate in care a marcat numai putin de 26 de goluri si a incasat 18. Rayo are probleme foarte mari cu alcatuirea primului 11, avand numai putin de 14 jucatori infectati cu COVID 19, dar si doi accidentati printre care se numara si Garcia, principalul marcator al echipei. Rayo e revelatia acestui campionat pana in acest moment, insa absentele numeroase de astazi cred ca le vor aduce o infrangere in acest prim meci din 2022.

Echipe probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Trippier, Gimenez, Hermoso, Lodi – Carrasco, De Paul, Kondogbia, Lemar – Correa, Suarez.

Rayo Vallecano (4-2-3-1): Arboleda – Balliu, Saveljich, Catena, Rodrigues – Comesana, Valentin – Palazon, Trejo, Martin – Guardiola.

Atletico nu trece printr-o forma buna, asta e clar, insa partida de azi ar trebui sa fie la discretia echipei lui Simeone si spun asta doar din cauza ca Rayo are foarte multi jucatori indisponibili. Daca la oaspeti aveam un prim 11 normal, puteam vorbi chiar de un ”derby” al orasului, dar in aceasta situatie cred ca e un meci ca oricare altul. Gazdele vor incerca sa inceapa bine anul si ii vad pe cei de la Atletico Madrid castigand la scor acest meci. Pronosticul meu pentru meciul Atletico Madrid - Rayo Vallecano este ”Atletico Madrid -1.0 AH”, la o cota de 1.72 disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atletico Madrid vs Rayo Vallecano
Pronostic:
Atletico Madrid -1.0 AH
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro