Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Liverpool

Superbet

Chelsea-Liverpool

Chelsea și Liverpool se înfruntă in seara asta, de la ora 18:30, într-un joc din etapa a 21-a în Premier League în care se va decide, probabil, challengerul la titlu pentru Manchester City. Ambele formații au pierdut ritmul cu campioana en-titre pe finalul anului 2021.

Chelsea începe 2022 cu un handicap de 8 puncte față de Manchester City, având același număr de jocuri cu trupa lui Pep Guardiola. În ultima etapă din 2021, londonezii au făcut un alt pas greșit pe teren propriu, 1-1 cu Brighton. Romelu Lukaku a deschis scorul, dar a fost egalată de Danny Welbeck în prelungiri.

cota2.ro

  • Chelsea: D W W D D
  • Liverpool: L W D W W

Liverpool ajunge la Londra după o înfrângere surprinzătoare la Leicester, cu scorul de 1-0. În prima parte a jocului, Mo Salah a ratat o lovitură de la 11 metri. A fost prima șansă irosită de egiptean de la punctul cu var în Premier League, după 15 reușite consecutive.

Cu această ocazie, Liverpool trebuie să contrazică și statisticile, pentru că nu a câștigat nicio partidă în acest sezon în Londra. Mai mult, toate jocurile au avut 4+ goluri la total.

Pronostic:

  • Peste 1.5 goluri în meci
  • Fiecare echipă va avea peste 1.5 cornere
  • Peste 1.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Liverpool
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro