Ponturi Pariuri Fotbal Mallorca vs Barcelona

Superbet

Mallorca-Barcelona

Barcelona începe noul an de pe locul 7, în afara locurilor europene, ceea ce nu cu mult timp în urmă părea de neconceput. Catalanii speră la un an mai bun, pe care vor să-l înceapă cu o victorie contra nou-promovatei Mallorca. Partida va avea loc in seara asta, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 19.

Succesul cu Elche este și singurul din precedentele patru etape. Catalanii stau chiar mai rău în deplasare, unde au un singur succes în ultimele opt partide, acel 3-1 cu Villarreal. De altfel, este și singura victorie obținută „afară” în acest sezon. Pare greu de crezut, dar asta e perioada pe care o traversează Barcelona. Xavi încearcă să scoată clubul din mediocritate, dar nu va fi ușor. Barcelona e mai aproape de zona retrogradării decât de rivala Real Madrid, care este lider detașat în La Liga.

cota2.ro

  • Mallorca: L W D W W
  • Barcelona: D W L D L

La capitolul absențe, Sergio Busquets și Gavi sunt suspendați, în timp ce Sergino Dest, Depay, Sergi Roberto, Ansu Fati, Pedri și Braithwaite sunt accidentați. De asemenea, Barcelona are mai mulți jucători infectați cu COVID-10, precum: Dani Alves, Lenglet, Jordi Alba, Alex Balde, Gavi, Dembele și Umtiti.

În ultimele patru dueluri directe cu Mallorca, Barcelona s-a impus cu următoarele rezultate: 4-0, 5-2, 5-0, 4-2. Deci, o medie de peste patru goluri pe meci a catalanilor.

Dacă există un moment bun pentru a scoate punct/e cu Barcelona, atunci acesta este. Mallorca pleacă cu a doua șansă, în mod evident, dar poate profita de problemele constante din tabăra adversară pentru a scoate un rezultat pozitiv. Nu mai e nimic neobișnuit în a o încurca pe Barcelona.

Pronostic:

  • Peste 0.5 goluri în meci
  • Peste 6.5 cornere în meci
  • Peste 2.5 cartonașe în meci


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Mallorca vs Barcelona
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro