Ponturi Pariuri Fotbal Cadiz vs Sevilla

Superbet

Cadiz-Sevilla

Cadiz și Sevilla închid etapa cu numărul 19 din La Liga, luni, de la ora 22:15, într-o partidă care se va disputa pe stadionul Nuevo Mirandilla. Deși părea că Real Madrid nu poate fi oprită în marșul spre un nou titlul, mai ales că principalii săi rivali, Atletico Madrid și Barcelona, au parte de un sezon mult sub așteptări, andaluzii încă nu abandonează lupta la titlu.

După cele trei victorii consecutive din campionat, cu Villarreal, Bilbao și campioana Atletico, Sevilla n-a reușit să câștige pe Ramon Sanchez Pizjuan și cu puștii lui Xavi. 

cota2.ro

Deși pare că Sevilla a pierdut două puncte prețioase cu Barcelona, ceea ce este parțial adevărat, andaluzii au scos un punct cu toate că au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 64, după eliminarea lui Kounde. Așadar, Sevilla rămâne neînvinsă acasă în acest sezon.

  • Cadiz: D W D L W
  • Sevilla: D W W W L

Cadiz este penultima în Spania, cu 14 puncte, dar la un singur punct distanță de primele locuri deasupra liniei roșii. Echipa n-a mai câștigat de cinci etape, dar în ultimele două meciuri a reușit să nu piardă.

Etapa precedentă, „galben-albaștrii” au rezistat eroic asediului de pe Santiago Bernabeu, terminând la egalitate cu Real Madrid, scor 0-0. Elevii lui Alvaro Cervera au meciuri bune, ca acesta, dar și altele cumplite, cum ar fi 0-4 cu Getafe sau 1-3 c u Elche.

Totuși, pe teren propriu, Cadiz nu are nicio victorie în actualul sezon. Cel mai important rezultat înregistrat acasă este remiza albă cu Barcelona. Într-un clasament al punctelor adunate pe teren propriu, Cadiz este pe ultimul loc, cu cinci puncte în nouă jocuri.

Pronostic:

  • Peste 0.5 goluri în meci
  • Peste 6.5 cornere în meci
  • Peste 2.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cadiz vs Sevilla
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro