Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

BETANO

1.Linares-Barcelona

Barcelona a început noul an cu o victorie extrem de importantă, în condițiile în care i-au lipsit mulți jucători, având lotul decimat din cauza accidentărilor și cazurilor de COVID-19. Acum, pentru catalani urmează un joc teoretic la îndemână în Copa del Rey, competiție pe care a câștigat-o sezonul trecut, cu Linares Deportivo, o micuță formație din al treilea eșalon.

Cu această victorie, catalanii au urcat tocmai pe locul cinci, fiind la doar două puncte de podium. Echipa n-a mai pierdut de patru etape, iar ocuparea unui loc de Champions League nu mai pare un obiectiv atât de greu de realizat. Barcelona încă mai are multe de reglat, jocul e departe de așteptările suporterilor, dar se vede un progres în evoluții.

cota2.ro

  • Linares: W W D W W
  • Barcelona: W D W L D

Linares a avut ghinionul de a da peste Barcelona. Cupa este competiția surprizelor, în fiecare an apar eliminări neașteptate și formații care își depășesc condiția, dar șansele echipei lui Alberto Gonzalez rămân infime, mai ales că pentru Barcelona poate fi unica șansă de a câștiga un trofeu intern în acest sezon.

Totuși, andaluzii pot profita de absențele din tabăra catalanilor, cu toate că diferența de valoare rămâne uriașă. De asemenea, Linares Deportivo este cu gândul la situația din campionat, unde este tocmai pe locul 14, nu foarte departe de retrogradare. Ar fi un eșec ca micuțul club să ajungă în liga a 4-a.

2.Chelsea-Tottenham

Chelsea și Tottenham se înfruntă astazi de la ora 21:45, în prima semifinală din cadrul Cupei Ligii (Carabao Cup) – manșa tur. Gazdele vin după un joc solicitant cu Liverpool (scor 2-2), în timp ce oaspeții încă își caută cadența sub comanda lui Antonio Conte. Pentru Spurs ar fi șansa câștigării unui trofeu în această competiție după o pauză de 14 ani!

Tottenham a avut un meci mai simplu pe hârtie la începutul acestui an, pe terenul echipei Watford, dar s-a impus cu mare dificultate, cu 1-0, cu un gol realizat de Sanchez în prelungiri. Acest rezultat a însemnat și primul succes al echipei într-un joc în deplasare, indiferent de competiție, de când a fost preluată de Antonio Conte.

  • Chelsea: D D W W D
  • Tottenham: W D W W D

3.Alcoyano-Real Madrid

Real Madrid a început anul cu stângul, cu o înfrângere, 0-1, cu Getafe, în campionat. Pentru a doua partidă a anului, „galacticii” au parte de o mai veche cunoștință. Trupa lui Ancelotti o reîntâlnește, în Cupa Regelui, pe Alcoyano, chiar formația care a eliminat-o în sezonul precedent, în aceeași fază a competiției, „16-imile” de finală. 

Echipa de liga a treia a eliminat, în runda precedentă, o altă echipă de Primera, Levante, după 3-3 în timpul regulamentar și lovituri de departajare.

Cele două formații s-au întâlnit de trei ori până acum, de fiecare dată în Cupă. Real Madrid a reușit două victorii, 4-1 și 3-0, înainte să piardă duelul din sezonul trecut.

„Galacticii” au pierdut două meciuri jucate în deplasare în actualul sezon, ambele în campionat, 1-2 cu Espanyol și acest 0-1 cu Getafe, de runda trecută. Între cele două eșecuri, au fost șapte victorii la rând pe teren străin, indiferent de competiție. 

  • Alcoyano: L W L L W
  • Real Madrid: L W D W W

Dacă Alcoyano nu are nicio absență pentru acest meci, Carlo Ancelotti are mai mulți jucători incerți: Vinicius, Jovic, Bale, Camavinga și Carvajal. Carletto va miza la acest duel pe jucătorii mai puțin folosiți în celelalte competiții. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Linares vs Barcelona
Pronostic:
PsF2
Cota
1.27
Chelsea vs Tottenham
Pronostic:
1x
Cota
1.26
Alcoyano vs Real Madrid
Pronostic:
Oaspetii P1.5g/meci
Cota
1.26
Cota finala: 2.02
Profit: 8.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro