Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

BETANO

UC Sampdoria - Cagliari Calcio

De la ora 13:30, pe Stadio Luigi Ferraris, UC Sampdoria primeste vizita celor de la Cagliari Calcio, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 20 din Serie A.

cota2.ro

Ne asteapta un meci destul de interesant intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului. Chiar daca le separa doar patru locuri pe cele doua formatii, diferenta de puncte este de 10 puncte, iar oaspetii au mare nevoie de puncte pentru a iesi din zona rosie, zona in care s-au afundat destul de mult. Meciurile directe dintre Sampdoria si Cagliari au fost mereu spectaculoase, in special ultimele 6 dueluri in care mereu am avut multe goluri. Avand in vedere situatia echipelor si faptul ca sunt multe absente, in special in tabara celor de la Cagliari, ma astept la cel putin un egal din partea Sampdoriei. Cred insa ca si oaspetii vor juca fotbal, asa ca un pariu pe goluri cred ca e o selectie mai corecta.

US Sassuolo Calcio - Genoa CFC

De la ora 17:30, pe Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia), UC Sassuolo Calcio primeste vizita celor de la Genoa CFC, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 20 din Serie A.



Acceasi situatie ca si in meciuri anterior. Vorbim de doua echipe aflate in partea a doua a clasamentului, insa in care Sassuolo sta extrem de bine. Genoa ocupa primul lor retrogradabil, iar diferenta de puncte dintre cele doua e destul de mare: 13 puncte. Cu un succes, trupa lui Chiriches ar urca cateva pozitii si ar trece in primele 10 echipe din campionat, insa un succes pentru Genoa ar fi vital, avand in vedere situatia dificila in care se afla. Daca vorbim de meciurile directe, vorbim in special de goluri pentru ca in ultimele 7 dueluri dintre cele doua formatii fie am avut gol in ambele porti, fie s-au marcat de la 3 goluri in sus. Asadar, un pariu pe goluri e indicat si la acest duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UC Sampdoria vs Cagliari Calcio
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.42
US Sassuolo Calcio vs Genoa CFC
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.00
Cota finala: 1.42
Profit: 4.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro