Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Monchengladbach

BETFAIR EXCHANGE

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI


Bayern Munchen și Borussia Monchengladbach se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 18 din Bundesliga, astăzi, de la ora 21:30. 

cota2.ro

Bayern Munchen s-a desprins în fruntea clasamentului și în actuala stagiune. Are 43 de puncte, 9 peste rivala Dortmund. Tânărul manager Julian Nagelsmann are o sumedenie de indisponibili. Din cauza Covid-19 vor lipsi oameni importanți, în special din compartimentul defensiv. Printre ei se numără Neuer și Upamecano. Golgeterul Robert Lewandowski este apt de joc și dornic să continue lupta cu recordurile. În 17 apariții, vârful polonez a marcat deja 19 goluri și conduce clasamentul golgeterilor. Lewandowski are și o revanșă de luat împotriva celor de la Monchengladbach, fiind singura echipă din Germania în fața căreia are bilanț negativ. A pierdut 10 din cele 20 de meciuri jucate contra lor. 

Monchengladbach are un sezon de dat uitării. Cu 19 puncte obținute în primele 17 runde, ocupă locul 14, cu doar două lungimi deasupra locurilor retrogradabile. Managerul austriac Adi Hutter a fost păstrat în funcție în ciuda faptului că a pierdut 4 din ultimele 5 partide. Și oaspeții de astăzi au câțiva jucători absenți din cauza coronavirusului, dar doar doi de bază, fundașul Joe Scally și mijlocașul Denis Zakaria. 

Înscrie-te AICI la BETFAIR și primești până la 550 de Ron Bonus din partea casei la pariuri sportive!

Borussia Monchengladbach a câștigat ultimul meci direct contra lui Bayern, un incredibil 5-0, în Cupa Germaniei, în urmă cu două luni jumătate. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimul meci direct jucat pe terenul lui Bayern a fost câștigat de bavarezi, scor 6-0

• 56 de goluri a marcat Bayern în acest sezon, de departe cel mai bun atac din Bundesliga

• Monchengladbach are a treia cea mai slabă apărare din Bundesliga, 32 de goluri încasate

• 4.2 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Bayern din acest sezon. Și în partidele lui Monchengladbach s-a marcat mult, 3.2 reușite/meci

• Monchengladbach este echipa care i-a dat cele mai mari bătăi de cap lui Bayern în ultimii ani. A câștigat 7 din ultimele 17 dispute directe

• 20.00 de ocazii de gol/meci și-a creat Bayern în actuala stagiune, de departe cea mai ridicată medie. Surprinzător, Borussia Monchengladbach ocupă locul secund în această ierarhie, cu 15.59 oportunități/partidă

• Bayern are o medie incredibilă a șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, 8.00. Monchengladbach e pe locul 4 în această ierahie, cu 4.82 șuturi cadrate.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 4.00 goluri în regim asiatic este @2.30. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bayern Munchen vs Monchengladbach
Pronostic:
Peste 4 goluri asiatic
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro