Ponturi Pariuri Fotbal Trabzonspor vs Malatyaspor

Superbet

Trabzonspor-Y.Malatyaspor

Anul începe cum nu se poate mai greu pentru Yeni Malatyaspor, trupa pregătită de Marius Șumudică. Aflată pe ultimul loc în campionat, 20, cu doar 15 puncte, la trei puncte de prima poziție salvatoare, Malatyaspor joacă pe astazi, de la ora 19:00, în prima etapă din retur, la liderul Trabzonspor.

Până acum, în duelurile din Superlig dintre cele două trupe nu s-a consemnat nicio remiză. Din nouă meciuri directe în elită, Trabzonspor are un avantaj de 7-2 la victorii. Trabzonspor s-a impus în fiecare din cele patru vizite ale lui Yeni Malatyaspor. În tur, echipa din Trabzon s-a impus cu 5-1 pe terenul celor de la Malatyaspor!.

cota2.ro

  • Trabzonspor: W D W W L
  • Malatyaspor: L L D L L

Yeni Malatyaspor nu a mai câștigat în campionat din 22 octombrie, atunci când trecea acasă de Altay, cu 2-1. Finalul de an a fost groaznic pentru trupa lui Șumudică, ea pierzând cu 2-3, acasă, în Cupă, cu modesta Bandirmaspor! Un egal și patru eșecuri au oaspeții de vineri în ultimele cinci dispute oficiale. 

Un singur eșec au în tot sezonul intern jucătorii antrenați de Abdullah Avci. Trabzonspor are statistici excelente, are cel mai bun atac, respectiv cea mai bună defensivă din Superlig, cu golaverajul 36-14. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Trabzonspor vs Malatyaspor
Pronostic:
1&0-4g/meci
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 4.34
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro