Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs CF Valencia

BETFAIR SPORTSBOOK

Real Madrid - CF Valencia

De la ora 22:00, pe Estadio Santiago Bernabeu, Real Madrid primeste vizita celor de la CF Valencia, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 20 din LaLiga.

cota2.ro

Real Madrid

”Los Blancos” ocupa in acest moment prima pozitie, insa acea infrangere cu Getafe de la inceputul anului a picat destul de prost. Totusi, madrilenii au o echipa senzationala si imi e greu sa cred ca ii vor impiedica cineva in a bifa obiectivele din acest campionat. Ancelotti nu se poate baza pe cativa jucatori, deasemenea, a anuntat ca nu va mai conta pe unii si ma astept la acestia sa soseasca cat de curand si cativa jucatori extrem de importanti. Valencia e una dintre ”victimele” preferate ale ”galacticilor” si in ciuda unor evolutii bune, constante, cred ca favorite sunt gazdele.

CF Valencia

Valencia a avut o serie foarte buna de meciuri fara esec pana la duelul cu Espanyol, pierdut cu 1-2. Valencia ocupa in acest moment locul 9, insa cu un succes s-ar apropia considerabil de locurile de UEFA Champions League. Asa cum spuneam si mai sus, Real Madrid pare un cosmar pentru Valencia, acestia bifand cele mai multe infrangeri din istorie chiar impotriva lor. Valencia nu s-a mai impus pe Bernabeu din 2008, atunci cand David Villa cu o dubla si Javier Arizmendi aduceau succesul liliecilor cu 3-2, facand dubla lui Raul ineficienta.

Înscrie-te AICI la BETFAIR și primești până la 550 de Ron Bonus din partea casei la pariuri sportive!

Echipe probabile de start:



Real Madrid (4-3-3): Courtois; Vazquez, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

CF Vlanecia (4-4-2): Cillessen; Correia, Diakhaby, Alderete, Gaya; Guedes, Wass, Guillamon, Cheryshev; Gomez, Andre

Nu ma astept la un duel simplu pentru Real Madrid, in ciuda faptului ca e mare favorita. Am observat ca in duelurile directe, trupa lui Ancelotti suteaza foarte mult pe poarta, iar principalii actori sunt Vinicius si Benzema. Am rasfoit prin oferta Betfair si am gasit un pariu extrem de bun, care dupa parerea mea nu ar trebui ratat. Asadar, pariul meu pentru partida dintre Real Madrid si Valencia este: ”Vinicius minim un sut pe poarta + Benzema minim un sut pe poarta + Real Madrid minim 5 suturi pe poarta”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs CF Valencia
Pronostic:
Vinicius minim un sut pe poarta + Benzema minim un sut pe poarta + Real Madrid minim 5 suturi pe poarta
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro