Ponturi Pariuri Fotbal Granada vs Barcelona

Superbet

Granada-Barcelona

Barcelona a început anul 2022 cu o victorie importantă, deși a avut lotul decimat din cauza accidentărilor și cazurilor de COVID-19. Succesul din campionat a fost dublat de victoria din 16-imile de finală ale Cupei Regelui, unde a trecut de Linares cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1, iar acum catalanii caută să bifeze a treia victorie din tot atâtea partide în noul an. Astazi, de la ora 19:30, Barca se deplasează pe terenul celor de la Granada, în etapa cu numărul 20 din La Liga.

Cu un lot încă încropit, Barcelona a aflat că s-au infectat cu COVID-19 Pedri și nou venitul Ferran Torres, ajungând acum la 12 cazuri în echipă. Absențele au contat chiar și în jocul disputat la mijlocul săptămânii în Copa del Rey, diferența de valoare fiind totuși de partea Barcelonei, dar catalanii vor avea viață grea cu Granada în tot acest context defavorabil.

cota2.ro

  • Granada: D W W L D
  • Barcelona: W W D W L

Eliminată prematur din Cupa Spaniei, Granada are lotul complet odihnit pentru confruntarea cu Barcelona. Deși încă sunt în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 13, andaluzii au o serie impresionantă în La Liga, unde n-au mai pierdut din luna noiembrie, de la acel 1-4 cu liderul Real Madrid. De atunci, a urmat o perioadă în care au înregistrat șase meciuri fără eșec, interval în care au bifat patru victorii și două egaluri.

În ultima etapă de campionat, echipa lui Robert Moreno a reușit doar o remiză albă în deplasarea de la Elche, rezultat care a venit după două victorii impresionante, 4-1 cu Mallorca și 2-1 cu campioana en-titre Atletico Madrid.

Pe teren propriu, alb-roșiii au trei victorii consecutive, în fiecare dintre aceste jocuri înscriind cel puțin două goluri. O singură altă echipă din La Liga are o serie de trei succese acasă: Rayo Vallecano.

În meciul tur, Granada a scos un punct de pe Camp Nou, partida terminându-se la egalitate, scor 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Granada vs Barcelona
Pronostic:
Granada marchează peste 0.5 goluri ,Granada va avea peste 1.5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 4.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro