Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs SS Lazio Roma

BETFAIR SPORTSBOOK

Inter Milano - SS Lazio Roma

De la ora 21:45, pe Stadio Giuseppe Meazza, Inter Milno primeste vizita celor de la SS Lazio Roma, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 21 din Seria A.



cota2.ro

Inter Milano

Trupa lui Simone Inzaghi e lider in Serie A, cu 46 de puncte acumulate dupa 19 etape disputate. Acestia vin dupa 6 succese consecutive in campionat, iar forma de moment e nemaipomenita. Simone nu poate conta astazi pe serviciile lui Calhanoglu, acesta fiind suspendat din pricina cartonaselor galbene. Inter a castigat ultimele doua dueluri directe cu Lazio de pe teren propriu, iar astazi are o noua oportunitate de a-si mari aceasta serie.

SS Lazio Roma

”Vulturii” ocupa in acest moment locul 8, un loc care nu le ofera nimic in acest moment. Lazio a legat 3 rezultate pozitive dupa infrangerea cu Sassuolo, scor 1-2 si le-a invins pe Genoa si Venezia cu acelasi scor, 3-1, urmand ca in etapa precedenta sa remizeze dramatic cu Empoli, scor 3-3, dupa un gol marcat de Milinkovic-Savic in minutul 90+3. Nu le va fi usor celor de la Lazio in acest moment si eu cred ca vor pleca cu sansa a doua in aceasta seara.

Echipe Probabile:

Inter Milano (3-5-2): Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic; Martinez, Correa

SS Lazio Roma (4-3-3): Strakosha; Marusic, Felipe, Radu, Hysaj; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Pedro, Immobile, Anderson

Cu siguranta o sa avem parte de un spectacol total avand in vedere numele adversarelor si ultimele meciuri directe in care am avut parte de goluri in ambele porti. Ma astept ca atacantii sa fie la inaltime in aceasta seara. Lautaru e un pion esential pentru Inzaghi, iar Immobile e poate cel mai important om pentru Sarri. Ma astept la cel putin un sut pe poarta a celor doi, insa cred ca Inter va avea mai mult balonul si isi va crea mai multe sanse de a marca. Asadar, pontul meu pentru meciul Inter - Lazio este ”Lautaro Martinez minim un sut pe poarta + Ciro Immobile minim un sut pe poarta + Inter Milano minim 4 suturi pe poarta”, la o cota de 1.86, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Inter Milano vs SS Lazio Roma
Pronostic:
Lautaro Martinez minim un sut pe poarta + Ciro Immobile minim un sut pe poarta + Inter Milano minim 4 suturi pe poarta
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 8.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro