Ponturi Pariuri Fotbal Venezia vs Milan

Superbet

Venezia-Milan

În etapa a 21-a din Serie A, Milan joacă la Venezia, pe ”Penzo”, astazi de la ora 13:30. Cu o victorie, Il Diavolo ar putea trece pe primul loc, fie și pentru moment, în condițiile în care liderul Inter n-a jucat etapa trecută, iar, în actuala rundă, va evolua mai târziu. 

2021 s-a terminat pentru prost pentru Venezia, care a adunat doar două puncte în ultimele șase etape din tur. Ultimul succes în campionat a venit pe 21 noiembrie, un 1-0 la Bologna, în timp ce, în decembrie, a bătut doar în Coppa Italia, 3-1 pe Ternana. Chiar dacă a mers prost pe final de 2021, Venezia încă se menține deasupra liniei retrogradării. Are 17 puncte, cu patru mai mult decât Cagliari și cu cinci peste Genoa și are un meci în minus față de celelalte. 

cota2.ro

  • Venezia: L D W D L
  • Milan: W W L D L

Milan a început foarte bine acest an, cu o victorie categorică în fața Romei, 3-1 pe San Siro. Succesul a fost cu atât mai important cu cât oaspetilor de astazi le-au lipsit mulți oameni importanți. Au revenit piesele de bază din atac, însă, de la mijloc în jos, lucrurile nu arată deloc bine pentru Stefano Pioli. 

După succesul contra capitolinilor, moralul rossonerilor ar trebui să fie însă unul ridicat, iar oamenii din atac ar trebui să facă diferența într-o partidă precum cea cu Venezia. Milan e acum doar la un punct în urma lui Inter, care n-a jucat joi, partida cu Bologna fiind amânată. Va evolua însă duminică seara contra lui Lazio și s-ar putea să fie obligată să câștige pentru a păstra primul loc la finalul rundei. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Venezia vs Milan
Pronostic:
2
Cota
1.58
Cota finala: 1.58
Profit: 4.06
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro