Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.91

Superbet

1.Udinese-Atalanta

Udinese nu a jucat etapa trecuta impotriva Fiorentinei din cauza numarului crescut de cazuri COVID din Italia.În acest moment, se află pe poziţia a 14-a, cu un total de 20 puncte acumulate în 18 etape.

De retinut, ca in ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu ,gazdele nu au bifat vreo infrangere reusind 3 remize si 2 victorii.

cota2.ro

  • Udinese: W W D L D
  • Atalanta: D L W L W

Precum adversara ei de astăzi, nici Atalanta nu a reuşit să debuteze în acest an. Ultimul meci programat, împotriva celor de la Torino, fiind anulat.

Din punct de vedere al formei nu sta chiar bine avand in vedere ca vine dupa o remiza alba impotriva penultimei clasate Genoa.

Dar dacă ţinem cont doar de meciurile disputate în deplasare, Atalanta este cea mai în formă echipă din Seria A, acumulând 26 puncte din 10 etape disputate şi un bilanţ de 8 victorii şi 2 remize.

2.Lyon-PSG

Un meci care contează mult mai mult pentru gazde, care au avut o primă jumătate de sezon foarte slabă, în comparație cu cea a lui PSG, care s-a desprins deja de restul adversarelor. 

Lyon s-a chinuit pe parcursul întregului sezon în Ligue 1 și a suferit din multe puncte de vedere. Singura consolare pentru echipa lui Peter Bosz a venit din Europa League, acolo unde și-a câștigat fără probleme o grupă cu Rangers, Sparta Praga și Brondby. În campionat, deși părea, la un moment dat, că-și revine după startul slab, OL a pierdut constant puncte și e doar pe locul 13. 

  • Lyon: D D D D L
  • PSG: W D W W W

În ultimele patru meciuri disputate și încheiate, Lyon a remizat de fiecare dată. S-a întâmplat cu Bordeaux, Lille și Metz, în Ligue 1, și cu Rangers, în UEL, într-un joc fără miză. Pe final de an, echipa lui Peter Bosz a avut de jucat și în Cupa Franței, cu Paris FC, dar meciul a fost abandonat după incidentele provocate de fani și ambele echipe au fost excluse din competiție.

Paris Saint-Germain se îndreaptă spre un nou titlu în Ligue 1, echipa lui Mauricio Pochettino terminând turul cu un avans de 13 puncte în fața următoarei clasate, Nice. Între timp, ecartul față de locul al doilea a scăzut la zece puncte, după ce Marseille a bătut la Bordeaux și a urcat pe poziția secundă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Udinese vs Atalanta
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.45
Lyon vs PSG
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.32
Cota finala: 1.91
Profit: 4.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro