Ponturi Pariuri Fotbal Manchester Utd vs Aston Villa

Superbet

Manchester Utd-Aston Villa

Manchester United vine după un rezultat dezamăgitor în Premier League, 0-1 cu Wolverhampton pe teren propriu. „Diavolii roșii” nu și-au îmbunătățit jocul după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, iar Ralf Rangnick începe să fie și el contestat, chiar din interior.

Cert este că în Premier League echipa este pe locul 7, la 4 puncte distanță de zona Ligii Campionilor și cu evoluții care nu o recomandă pentru moment pentru o clasare în Top 4. De când Ralf Rangnick este pe banca tehnică, Manchester United nu a pierdut decât cu Wolves în ultima etapă de campionat, dar într-un singur meci din cele 6 a înscris mai mult de un gol, cu Burnley (3-1).

cota2.ro

  • Manchester Utd: L W D W D
  • Aston Villa: L L W L W

Aston Villa a pierdut ultimele două meciuri oficiale, cu Chelsea (1-3, acasă) și Brentford (1-2, deplasare), ambele în Premier League. Echipa a trecut printr-o perioadă mai dificilă din cauza testele pozitive care au condus la câteva absențe în lot și chiar amânări de partide. Inclusiv Steven Gerrard a fost nevoit să stea acasă, în izolare.

Partida cu Manchester United înseamnă practic un nou început pentru gruparea din Birmingham, care și-ar dori să meargă cât mai departe în FA Cup, dar mai ales că urce în Top 10 în Premier League. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester Utd vs Aston Villa
Pronostic:
1X&II1+
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro