Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

BETFAIR SPORTSBOOK

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI

Algeria și Sierra Leone se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, în grupa E de la Cupa Africii pe Națiuni. 

Algeria are o generație de excepție și vine la actuala ediție din postura de campioană en-titre. Algerienii mai au un obiectiv, acela de a bate recordul mondial de meciuri consecutive fără înfrângere în evenimentele desfășurate sub egida FIFA. Performanța este deținută în acest moment de Italia, cu 37 de partide. Algeria are o serie activă uluitoare, 34 de meciuri la rând fără eșec. Lotul este unul excepțional, condus de Riyad Mahrez, starul lui Manchester City. Nu mai puțin de 11 fotbaliști evoluează în primele 5 campionate ale Europei. 

cota2.ro

Reprezentativa din Sierra Leone este la doar a treia prezență la Cupa Africii. Nu a depășit niciodată faza grupelor. Lotul este unul extrem de modest, majoritatea fotbaliștilor evoluând în competiția internă. Mai sunt și câțiva jucători din ligile inferioare ale Europa. Singurul nume sonor este cel al fundașului Steven Caulker, în prezent la Gaziantep. Sierra Leone s-a calificat dramatic la turneul final. A încheiat pe locul secund grupa preliminară, sub Nigeria și la egalitate de puncte cu Benin.

• Algeria a avut cel mai bun atac în preliminariile pentru Cupa Africii, 19 goluri înscrise în 6 partide

• 4 fotbaliști cu cel puțin 20 de goluri marcate la națională are Algeria: Slimani (39), Bounedjah (24), Mahrez (26) și Feghouli (20)

• o singură victorie a avut Sierra Leone în grupa preliminară 

• 187.30 milioane de euro valorează lotul Algeriei de la Cupa Africii. Cel al adversarilor din Sierra Leone este cotat la puțin peste 10 milioane.

Pe Betfair Sportsbook, victoria Algeriei la handicap european -1 are o cotă de @1.42 (Algeria trebuie să câștige la minim 2 goluri diferență pentru a înverzi pariul)

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% din prima depunere până la 2000 de RON!

Forest Green Rovers și Colchester United se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 16 de League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Forest Green Rovers trăiește un sezon istoric, cel care ar putea să o ducă în premieră în League One. După 22 de etape conduce detașat clasamentul. Are 48 de puncte, 9 peste prima echipa din afara locurile direct promovabile, Sutton. Forest Green are și un meci mai puțin disputat. Performanța este cu atât mai mare, cu cât lotul este unul modest, de jumătatea a doua a clasamentului, conform transfermarkt. Rezultatele excelente au fost aduse de managerul Rob Edwards. Fostul internațional galez a fost instalat în vara lui 2021, după ce pregătise naționala U16 a Angliei.

Colchester s-a salvat la limită sezonul trecut, iar acum are din nou emoții în privința retrogradării. Este prima deasupra liniei, cu doar 22 de puncte obținute în 21 de partide. Formația antrenată de Hayden Mullins are cea mai slabă ofensivă din campionat, 17 goluri înscrise. 

• Forest Green are de departe cel mai bun atac din League Two, 45 de goluri înscrise. A încasat 20

• Forest Green nu a primit gol în precedentele 4 partide jucate pe teren propriu în campionat

• Forest Green a câștigat clar precedentul meci direct contra lui Colchester, scor 3-0. Niciun șut pe poartă nu au trimis rivalii în acel meci, deși au avut om în plus 45 de minute

• Forest Green are 2 oameni pe podiumul golgeterilor din League Two. Jamaicanul Jamille Matt a înscris 14 goluri și a oferit 7 pase decisive (recordul campionatului), iar Mathew Stevens a contribuit și el cu 13 goluri. 

Pe Betfair Sporsbook, victoria lui Forest Green Rovers este cotată cu @1.53.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Algeria vs Sierra Leone
Pronostic:
Algeria -1 handicap european
Cota
1.42
Forest Green vs Colchester
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 2.17
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro