Ponturi Pariuri Baschet Barcelona vs Olimpia Milano

UNIBET

Barcelona - Olimpia Milano

De la ora 22:00, pe ”Palau Blaugrana”, echipa de baschet masculin a celor de la Barcelona primeste vizita celor de la Olimpia Milano, intr-un duel din cadrul etapei cu numarul 20 din Euroliga.

cota2.ro

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI

Barcelona ocupa prima pozitie in clasamentul Euroligii bifand 15 succese si 3 infrangeri in cele 18 partide disputate. ”Catalanii” vin dupa o infrangere in campionatul intern, scor 95-96 (dupa prelungiri), impotriva celor de la Manresa. Deasemenea, ultima confruntare din Euroliga a fost tot un esec pentru cei de la Barcelona, scor 75-94, in deplasare, impotriva celor de la Baskonia. Trupa lui Jasikevicius Sarunas joaca bine pe teren propriu, iar impotriva celor de la Milano a marcat destul de mult. Nikola Mirotic e atu-ul gazdelor care cred ca se vor baza si in acest meci destul de mult pe acesta.

Milano ocupa locul 6 in clasamentul din Euroliga, avand 10 succese si 6 esecuri in cele 16 partide disputate. Milano a legat doua succese in campionatul intern: 72-60 cu Tortona si 102 - 99 (dupa prelungiri) cu Virtus Bologna, in timp ce in ultima etapa din Euroliga a fost invinsa de Real Madrid chiar la Milano, scor 73-75. Milano nu are rezultate constante, in special in partidele jucate in deplasare, iar in acest duel cu Barcelona poate avea destule probleme. Shavon Shields e jucatorul pe care se bazeaza foarte mult italienii, insa nu stiu in ce masura acesta poate contribui decisiv la un succes care in acest moment are sanse destul de mici.

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% din prima depunere până la 2000 de RON!

Barcelona a marcat peste 80 de puncte in ultimele 8 meciuri de pe teren propriu impotriva celor de la Olimpia Milano si nu vad de ce nu ar reusi acest lucru si astazi. Daca Mirotic are o zi buna, ”catalanii” se pot duce lejer chiar in 90 de puncte marcate. Pontul meu pentru acest meci este ”Barcelona marcheaza peste 79.5 puncte - Inclusiv Prelungiri”, la o cota de 1.92, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Barcelona vs Olimpia Milano
Pronostic:
Barcelona marcheaza peste 79.5 puncte - Inclusiv Prelungiri
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro