Ponturi Pariuri Fotbal FC Barcelona vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Barcelona - Real Madrid

De la ora 21:00, pe ”King Fahd International Stadium” din Riyadh (Arabia Saudită), Barcelona si Real Madrid se vor intalni in prima semifinala din SuperCupa Spaniei, jucata si in acest an in sistem ”Final Four”.



cota2.ro

FC Barcelona

”Catalanii” ocupa locul 6 in LaLiga dupa 20 de etape disputate, acumuland numai putin de 32 de puncte si punctand de 31 de ori. La Barcelona au revenit Ansu Fati si Pedri, iar Ferran Torres a putut fi legitimat, dupa ce Umtiti a acceptat o scadere a salariului, urmand sa semneze prelungirea pana in 2026. Pedri si Torres au fost suspecti de COVID si nu am mers odata cu echipa in Arabia Saudita, insa dupa cateva teste acestia se pare ca au fost testati negativ si au luat alt avion pentru a fi prezenti la duelul cu Real Madrid. Xavi nu poate conta in acest duel pe Braithwaite, Demir, Garcia, Roberto si Wague, insa chiar si asa, antrenorul ”catalanilor” are din ce alcatui un 11 foarte competitiv.

Real Madrid

”Galacticii” sunt lideri in intrecerea interna, acolo unde au acumulat 49 de puncte in cele 21 de etape disputate, reusind sa marcheze de 45 de ori, avand, de departe, cel mai bun atac din campionat. Real Madrid are aproape tot lotul valid, Carlo Ancelotti, neavandu-i la dispozitie doar pe Bale si Diaz. Real Madrid e favorita la castigarea acestei confruntari si chiar la castigarea trofeului. Daca ne uitam la adversare, nici Barcelona, nici Bilbao si nici Atletico nu sunt intr-o forma foarte buna, iar castigurile pe care le ofera aceasta organizare a SuperCupei pot ajunge la cateva milioane bune de euro, bani importanti pentru toate echipele implicate, avand in vedere problemele financiare importante cauzate de pandemie.

Echipe Probabile:

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Dest, Pique, Lenglet, Alba; Gonzalez, Busquets, Gavi; Dembele, De Jong, Depay.

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Cu siguranta ne asteapta un ”El Clasico” foarte disputat, deoarece avem si un trofeu in joc, dar si un pot financiar important. Real Madrid porneste favorita, asta e clar, dar nu din pricina ultimelor 4 intalniri pe care le-au castigat, ci pentru ca Barcelona inca se organizeaza, iar Xavi inca este in cautari pentru a intari echipa si a alcatui un 11 mai competitiv. Pariul de astazi l-am mai jucat si in duelul cu Realului cu Valencia si s-a dovedit a fi castigator. Benzema si Vinicius sunt intr-o forma de zile mari si ma astept sa ia cu asalt poarta Barcelonei. Asadar, pariul meu pentru acest ”El Clasico” este ”Karim Benzema minim un sut pe poarta + Vinicius Jr. minim un sut pe poarta + Real Madrid minim 4 suturi pe poarta”, la o cota de 1.83, disponibila pe Betfair SportsBook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
Karim Benzema minim un sut pe poarta + Vinicius Jr. minim un sut pe poarta + Real Madrid minim 4 suturi pe poarta
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro