Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Juventus

BETFAIR EXCHANGE

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI


Inter Milano și Juventus Torino se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în Supercupa Italiei. 

cota2.ro

Inter, campioana sezonului trecut din Serie A, dispută Supercupa Italiei după o pauză de un deceniu. Ultima dată a jucat cu trofeul pe masă în anul 2011, fiind învinsă de rivala din oraș, scor 1-2. Nerazzurrii au în palmares 5 victorii în competiție. Formația pregătită acum de Simone Inzaghi traversează un moment extraordinar. A câștigat ultimele 8 meciuri de campionat și s-a instalat în fruntea ierarhiei. A strâns 49 de puncte, unul peste rivala AC Milan, având și o partidă mai puțin jucată. Antrenorul italian are la dispoziție toți fotbaliștii și poate etala cea mai bună formulă, cu Lautaro Martinez și Edin Dzeko în ofensivă. Argentinianul are 11 goluri în Serie A, iar bosniacul 8 reușite. 

Juventus vine după un meci încântător în Serie A, victorie cu AS Roma, scor 4-3. Efortul depus pe Stadio Olimpico a lăsat urme în tabăra lui Massimiliano Allegri. Pe lângă oboseala acumulată, partida fiind disputată în urmă cu doar 3 zile, cel mai bun fotbalist al echipei în prima parte a sezonului, Federico Chiesa, a suferit o accidentare teribilă și va sta pe bara cel puțin jumătate de an. Nu este singurul indisponibil astăzi. Apărarea va fi una improvizată. Bonucci, Alex Sandro și Danilo sunt accidentați, în timp ce Cuadrado și De Ligt sunt suspendați. Pentru „Bătrâna Doamnă”, cea mai titrată formație din istorie Supercupei, ediție din acest an este una de compromis. Prioritatea este prinderea unui loc de Liga Campionilor, lucru care ar evita un colaps economic. Momentan, Juventus este în afara obiectivului, pe locul 5, cu 38 de puncte, 3 sub Atalanta. 

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Supercupa Italiei dintre Inter și Juventus, meci care se va juca chiar pe Giuseppe Meazza, terenul campioanei: 

• Inter a înscris cel puțin două goluri în 6 din ultimele 7 meciuri jucate pe Giuseppe Meazza

• Inter are cea mai bună ofensivă din Serie A în acest sezon, 51 de goluri înscrise în 20 de partide

• Inter a marcat în precedentele 8 meciuri directe jucate pe Giuseppe Meazza

• Inter are cea mai ridicată medie a ocaziilor create/meci în actualul sezon de Serie A, 17.00 oportunități/partidă

• Inter e prima și la capitolul șuturi pe spațiul porților adverse, o medie de 6.10 execuții/meci

• Juventus este detașat în fața rivalei în istoria confruntărilor directe, 114 victorii, față de 78 obținute de Inter. Este o șansă pentru milanezi să reducă din diferență 

• o singură dată s-au mai întâlnit Inter și Juventus în Supercupa Italiei, în 2005. Milanezii câștigau atunci, scor 1-0, datorită reușitei semnate de Veron, în prelungiri. 


Pe Betfair Exchange, cota pentru peste 1.5 goluri marcate de Inter este 1.90. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs Juventus
Pronostic:
Inter peste 1.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro