Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs Norwich

Superbet

⭕MECIUL ZILEI / 12.01.2021

⚽️WEST HAM - NORWICH

cota2.ro


Salutare , domnilor!!! Gata cu vacanța . Revin cu forțe noi pentru acest an.

La primul pariu pentru acest an, m-am oprit la restanța din Premier League dintre West Ham și Norwich, me ce se dispută la Londra, începând cu ora 21:45.

♻️West Ham ocupă locul 5, cu 34 de puncte, 37 de goluri marcate și 27 primite. Este la un singur punct de Champions League. "Ciocănarii se pare că și-au revenit din pasă proastă pe care au traversat-o în ultima perioadă și în ultimile 3 meciuri au marcat 9 goluri , cu adversari destul de incomozi precum Leeds, Watford sau Crystal Palace.

Așadar, cu o victorie în meciul de azi, pot urca pe loc de Champions League și cred că trupa pregatită de David Moyes are capacinatea necesară de a se impune contra ultimei clasate.


♻️Norwich este ultima clasată, cu doar 10 puncte obținute în cele 20 de etape disputate în Premier League. În ultimile 5 meciuri , au 5 înfrângeri co securive, fără să marcheze nici macar un gol.

A marcat doar 8 goluri in 19 partide si a primit nu mai puțin de 42. În meciurile din deplasare a acumulat 5 puncte, insă a marcat extrem de puțin, respectiv 3 goluri, primind 23. După o serie de 5 infrângeri consecutive in campionat a urmat în sfârșit un rezultat bun, mai exact o calificare in cupa Angliei, după 1-0 in deplasarea

de la Charlton.


♻️Cele mai recente dueluri au avut loc in sezonul 2019/2020, West Ham castigand ambele partide cu 2-0 pe teren propriu si 4-0 in deplasare.

♻️Așadar, azi se preconizează o victorie clară a ciocănarilor cu ultima clasată. Din oferta Superbet, am ales o cotă de 2.25, pe o victorie la minim 2 goluri diferență.


⚽️West Ham: Fabianski – Coufal, Dawson, Diop, Masuaku – Rice, Soucek – Bowen, Lanzini, Fornals – Antonio.

⚽️Norwich: Krul – Aarons, Hanley, Gibson, Williams – McLean, Sorensen, Lees-Melou – Sargent, Pukki, 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
West Ham vs Norwich
Pronostic:
1(H-1.5)
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro