Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs SC Freiburg

BETFAIR SPORTSBOOK

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI


Borussia Dortmund - SC Freiburg

De la ora 21:30, pe Signal Iduna Park, Borussia Dortmund primeste vizita celor de la SC Freiburg, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 19 din Bundesliga.

cota2.ro



Borussia Dortmund

”Galben-negrii” ocupa in acest moment locul 2, cu 37 de puncte acumulate in 18 partide disputate si cu un golaveraj de +16 (44 de goluri marcate - 28 de goluri primite). In ultimul meci din campionat, Borussia Dortmund s-a impus la Frankfurt in fata celor de la Eintracht cu scorul de 3-2, asta dupa ce adversarii au condus la pauza cu scorul de 2-0. In ultimul meci de campionat jucat pe teren propriu, Borussia Dormund s-a impus la scor de forfeit in fata celor de la Greuther Furth.

SC Freiburg

”Breisgau-Brasilianer” se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a cu 30 de puncte acumulate in 18 partide disputate si cu un golaveraj de +12 (30 de goluri marcate - 18 de goluri primite). In ultimul meci din campionat, jucat pe propriul teren, Freiburg a condus cu 2-0 la pauza in fata celor de la Bielefeld, insa duelul s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. In ultima partida din deplasare, cei de la Freiburg nu au reusit decat un scor alb in fata celor de la Union Berlin.

Echipe Probabile:

Borussia Dortmund (4-2-3-1): Kobel; Meunier, Zagadou, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Dahoud; Brandt, Reus, Hazard; Haaland

SC Freiburg (4-2-3-1): Flekken; Kubler, Schlotterbeck, Lienhart, Gunter; Haberer, Hofler; Sallai, Woo-Yeong, Grifo; Holer

Ambele echipe au cativa jucatori indisponibili, insa ar trebui sa vedem un meci de calitate, avand in vedere jocul ambelor echipe etalat in acest sezon. Freiburg a castigat ultimele doua meciuri directe cu Dortmund, intr-adevar, ambele fiind disputate pe Dreisamstadion. Daca ne uitam insa pe partidele directe jucate la Dortmund, putem observa ca ”galben-negrii” s-au impus in 10 din ultimele 11, ceea ce ne cam confirma niste lucruri. Pe Dortmund a invins-o doar Bayern in acest sezon, pe teren propriu, in rest acestia au legat doar succese. Nu m-ar mira daca oaspetii ar marca azi, insa cred ca Borussia are clar prima sansa la victorie. Cu un Haaland in forma, imi e greu sa cred ca poarta lui Flekken nu va fi asediata din toate pozitiile. Asadar, pariul meu pentru acest meci este ”Erling Haaland minim doua suturi pe poarta + Borussia Dormund minim cinci suturi pe poarta + Peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.72, disponibila pe Betfair SportsBook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs SC Freiburg
Pronostic:
Erling Haaland minim doua suturi pe poarta + Borussia Dormund minim cinci suturi pe poarta + Peste 1.5 goluri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro