Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Freiburg

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 13.01.2021

♻️Salutare Domnilor. !!! Încercăm să înverzim a 3-a cotă 2 consecutivă din acest an. Azi ne oprim în Bundesliga la meciul dintre Borussia Dortmund-Freiburg.

cota2.ro

♻️Așadar, începând cu ora 21:30, pe Signa Induna Park, Borussia Dortmund primește vizita celor de la Freiburg, în epilogul etapei a 19-a.

♻️Borusssia Dortmund este pe locul 2 în acest moment, cu 37 de puncte, la 6 puncte distanță de liderul Bayern Munchen .Galben-negrii pornesc favoriți în meciul de azi, chiar dacă întâlnesc echipa clasată pe locul 4. Freiburg a acumulat 30 de puncte în cele 18 etape disputate până acum.


♻️Trupa lui Marco Rose a realizat o victorie spectaculoasă la Frankfurt, unde s-au impus scor 3-2, deși au fost conduși cu 2-0.

♻️Freiburg - este una dintre surprizele placute ale primei părți a campionatului. Se plasează pe poziția a patra în momentul de față, cu 30 de puncte si un golaveraj pozitiv, de +12, grație celor 30 de goluri marcate si în continuare, alături de Bayern Munchen sunt formațiile cu cele mai puține goluri încasate.

Au fost aproape de o victorie în prima etapa a returului, însă au scos doar un egal, scor 2-2 în partida de acasă jucată împotriva celor de la Arminia Bielefeld.

♻️Se anunță un meci interesant între două echipe care au marcat 5 goluri în etapa precedentă. Borussia Dortmund vine cu un moral bun după victoria spectaculoasă pe care au obținut-o în deplasarea de la Frankfurt, în condițiile în care în minutul 70 era condusă cu 2-0. Chiar dacă galben-negrii au marcat 3 goluri, "perla" Erling Haaland nu s-a regăsit pe lista marcatorilor și cred că în seara asta ar trebui să marcheze.

În concluzie, "COTA 2 A ZILEI" de astăzi este compusă dintr-un pariu combinat pe acest meci. Merg pe victorie Borussia Dortmund și Erling Haaland marchează, la o cotă de 2.05, oferită de prietenii de la Superbet.


🔷️ECHIPELE PROBABILE

⚽️BORUSSIA DORTMUND: Kobel – Meunier, Hummels, Can, Guerreiro – Dahoud, Bellingham – Malen, Reus, Hazard – Haaland.

⚽️FREIBURG: Uphoff – Kübler, Lienhart, Gulde, Günter – Eggestein, Höfler – Sallai, Jeong, Grifo – Höler.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Borussia Dortmund vs Freiburg
Pronostic:
1 & Erling Haaland marchează
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro