Ponturi Pariuri Fotbal Union Berlin vs Hoffenheim

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 15.01.2021

⚽️UNION BERLIN-HOFFENHAIM

cota2.ro

⏰ORA DE START: 16:30


🔷️Salutare Pariori!!!. Avem un început de an excelent, 3/3 meciuri au fost câștigătoare. Astăzi ne oprim din nou în Bundesliga, la meciul dintre Union Berlin și Hoffenheim. Așadar, pe An der Alten Forsterei, a doua echipa din capitala Germaniei, primește vizita celor de la Hoffenheim.

♻️Union Berlin - după 18 etape disputate din noul sezon, ococupă locul 7, cu 28 de puncte, 25 de goluri marcate și 23 primite. Trupa lui Fischer Urs a debutat cu dreptul în noul an .Berlinezii au plecat cu un punct din deplasarea de la Bayer Leverkusen, partida încheiată scor 2-2. Victoria nu a fost deloc departe de formația din capitala, însă gazdele partidei au reușit să egaleze în minutul 84. Prestatia lor a fost una foarte bună și cu siguranță dacă vor arăta același joc si astăzi, pot obtine toate punctele puse in joc.

♻️Hoffenheim - a confirmat perioadă bună pe care au avut-o la sfârșitul anului trecut și în noul an. În prima etapă din 2022, elevii lui Sebastian Hoeness au trecut fără emoții de codasa Fc Augsburg, scor 3-1. Este neînvinsă în ultimele 7 runde, perioadă in care au bifat 5 victorii și două egaluri, iar grație acestor rezultate au ajuns până pe treapta a treia a clasamentului din Bundelisga, cu 31 de puncte adunate până acum.

Are a patra cea mai prolifică ofensivă din Bundesliga, cu 38 de goluri marcate din care 27 au fost din actiune. Totuși, și apărarea este destul de fragilă, având în vedere că în 18 meciuri jucate, au primit 27 de goluri.

♻️Așadar, se preconizează un meci interesant între cele două formații, în care, în mod normal nu ar trebui să lipsească golurile. Din oferta Superbet am extras o cotă de 2.10 în care am mare încredere. Merg pe cel puțin 3 goluri marcate și cel puțin un gol marcat de fiecare echipa (G-G&3+).

🔷️ECHIPELE PROBABILE

⚽️UNION BERLIN:  Luthe; Jaeckel, Knoche, Friedrich; Khedira, Trimmel, Giesselmann, Haraguchi, Promel; Behrens, Kruse.

⚽️HOFFENHEIM: Baumann; Posch, Vogt, Richards; Geiger, Kaderabek, Raum, Baumgartner, Kramaric; Bebou, Dabour

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Union Berlin vs Hoffenheim
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro