Ponturi Pariuri Fotbal 1. FC Köln vs FC Bayern München

BETFAIR SPORTSBOOK

1. FC Köln - FC Bayern München

De la ora 16:30, pe RheinEnergieStadion, FC Koln primeste vizita compioanei en-titre, Bayern Munchen, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 19, din Bundesliga.

cota2.ro



1. FC Köln

”Tapii” ocupa in acest moment locul 6 in Bundesliga, cu 28 de puncte acumulate dupa primele 18 etape si are si un golaveraj pozitiv, reusind sa marcheze de 30 de ori si primind 28 de goluri. Koln s-a descurcat foarte bine pana in acest moment si trece printr-o forma buna, avand 3 succese in ultimele 3 etape disputate. Bayern e greu de invins, insa daca ne uitam pe ultimele 4 meciuri oficiale directe, Koln a reusit sa puncteze cel putin o data in fiecare dintre acestea. Mai mult, Koln are doar o singura infrangere pe propriul teren, in acest sezon, iar in partida cu Bayern sunt sigur ca jucatorii echipei gazda vor da totul pentru un rezultat pozitiv.

FC Bayern München

”Bavarezii” se claseaza pe prima pozitie in Bundesliga, iar acest lucru deja e o obisnuinta. Bayern a acumulat 43 de puncte in cele 18 etape disputate si si cel mai bun golaveraj din campionat: 57 de goluri marcate - 18 goluri primite. Campioana vine insa dupa infrangerea cu Borussia Monchengladbach de pe teren propriu, scor 1-2, iar partida cu Koln nu va fi una simpla pentru ca de la trupa lui Nagelsmann lipsesc foarte multi jucatori. Principalele absente vor fi in defensiva, acolo unde Davies, Hernandez si Goretzka nu vor evolua, insa sunt si alti jucatori care tocmai ce au trecut prin COVID si nu sunt pusi la punct din punct de vedere fizic.

Echipe Probabile:

FC Koln (4-1-3-2): Schwabe; Schmitz, Kilian, Hubers, Hector; Ozcan; Schaub, Duda, Kainz; Uth, Modeste.

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer; Kimmich, Pavard, Sule, Richards; Tolisso, Sabitzer; Gnabry, Muller, Musiala; Lewandowski.

Asa cum spuneam, pentru Bayern nu va fi un meci deloc simplu, iar Nagelsmann va trebui sa improvizeze si sa utilizeze si unul sau doi jucatori tineri. Koln joaca bine pe teren propriu, iar Modeste, atacantul ”tapilor” se simte foarte bine pe ”RheinEnergieStadion”, stadion pe care are catefa cifre importante. Modeste a jucat 1512 minute in acest sezon, a marcat 12 goluri si a sutat de 69 de ori spre poarta adversa, avand o medie de 4.33 suturi pe meci. Din cele 69 de suturi, 27 si-au atins tinta, acesta avand o medie de 1.69 suturi pe poarta pe meci. Consider ca acestea sunt niste cifre demne de un atacant foarte bun. Asadar, pontul meu pentru acest meci este ”Anthony Modeste minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.80 disponibila pe Betfair Sportsbook. Iar ca si o informare, putem spune ca vorbim de un value-bet, mai ales ca acelasi pariu, la Betano, are o cota de doar 1.35.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
1. FC Köln vs FC Bayern München
Pronostic:
Anthony Modeste minim un sut pe poarta
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro