Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.27

Superbet

Gabon și Maroc se întâlnesc în meciul decisiv al grupei C de la Cupa Africii pe Națiuni, astăzi, de la ora 21:00. 

Gabon este una dintre revelațiile turneului final. Lipsită de vedetele Pierre-Emerick Aubameyang și Mario Lemina, ambii trimiși acasă din cauza unor probleme cardiace, naționala antrenată de Anicet Yala a strâns 4 puncte în primele două partide, victorie 1-0 contra celor din Comoros și remiză cu Ghana, scor 1-1. Gabon are nevoie de un egal astăzi pentru a fi matematic calificată în faza următoare a competiției. 

cota2.ro

Marocul are o generație bună, cu mulți fotbaliști în campionatele de top ale Europei. Cu un selecționer experimentat, bosniacul Vahid Halilhodžić, marocanii sunt deja calificați în faza următoare. Au câștigat ambele meciuri fără să primească gol. Nu au niciun motiv să forțeze astăzi și să riște accidentări. O remiză le-ar asigura prima poziție în grupă. 

• Gabon a câștigat ultimul meci direct contra Marocului, un amical disputat în octombrie 2019, scor 3-2. La pauză a fost egalitate, scor 1-1

• 3 din din ultimele 5 meciuri directe s-au încheiat la egalitate

• lotul Gabonului de la acest turneu final are o medie de vârstă de 26.7 ani, aproape identică cu cea a Marocului, 26.5 ani

• câte un singur șut pe poartă au avut adversarele Gabonului în primele două partide din grupă

• și Marocul a avut o defensivă la fel de solidă, un total de două șuturi pe poartă permise în partidele cu Ghana și Comore.

Pe Superbet, cota pentru Pauză sau Final X (PsF X) este @1.60.

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI

Malawi și Senegal se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în ultima rundă a grupei B de la Cupa Africii pe Națiuni. 

Malawi, formația antrenată de românul Mario Marinică, este la a treia prezență din istorie la Cupa Africii pe Națiuni. Poate stabili o performanță în premieră, calificarea în fazele eliminatorii. O remiză poate fi suficientă. Lotul este unul slab, cotat la 4.63 de milioane de euro. Doar 2 fotbaliști evoluează în Europa. Charles Petro la Sheriff Tirapol și Francisco Madinga la FC Dila Gori, din Georgia. Reprezentativa din Malawi se bazează însă pe elan, jucători atletici, cu o medie scăzută de vârstă. 

Senegalul este naționala cu cel mai valoros lot de la Cupa Africii, cotat la peste 343 de milioane de euro. În atac găsim fotbaliști precum Sadio Mane, Keita Balde, Ismaila Sarr sau Boulaye Dia. Linia de mijloc este formată 100% din jucători care evoluează în primele 5 campionate ale Europei, iar în apărare este suficient să îi amintim pe Kalidou Koulibaly și Abdou Diallo. Selecționerul Aliou Cisse nu are nicio scuză dacă ratează trofeul. Senegal n-a impresionat însă până acum, 4 puncte și un singur gol marcat în grupă. E momentul unei descătușări. 

• ultimul meci direct a avut loc în iulie 2021. Senegal s-a impus cu 2-1

• Senegalul a expediat nu mai puțin de 12 șuturi pe spațiul porții în ultimul meci direct cu Malawi

• Malawi a primit gol în ultimele 6 partide oficiale

• 65 de goluri au înscris pentru naționala Senegalului fotbaliștii prezenți la Cupa Africii pe Națiuni

• Senegalul a marcat cel puțin 2 goluri în 8 din ultimele 12 partide.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri în meci (2+) este @1.42. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gabon vs Maroc
Pronostic:
PSF X
Cota
1.60
Malawi vs Senegal
Pronostic:
2+ goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.27
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro