Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.68

MAXBET

Brighton & Hove Albion - Chelsea FC

De la ora 22:00, pe Amex Stadium, Brighton primeste vizita celor de la Chelsea, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 24 din Premier League.

cota2.ro

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI

Brighton ocupa locul 9 in campionat, dupa 20 de meciuri disptate, acumuland numai putin de 28 de puncte si avand golaveraj 0 (21 de goluri marcate - 21 de goluri primite). De partea cealalta, Chelsea ocupa locul 3 in campionat, dupa 22 de meciuri disptate, avand in acest moment numai putin de 43 de puncte si un golaveraj de +28 (45 de goluri marcate - 17 de goluri primite). In ultima etapa, Brighton a remizat cu Crystal Palace, scor 1-1, in timp ce Chelsea a fost invinsa de Manchester City cu 1-0. In meciurile oficiale, Brighton nu are niciun succes in fata lui Chelsea, singurele puncte obtinute fiind din cele 3 rezultate de egalitate. Chelsea are 6 succese in fata ”pescarusilor” si a marcat in 8 din cele 9 confruntari directe, oficiale! Cred ca Tuchel isi doreste un secces astazi deoarece locul 1 ii e cam predestinat celor de la Manchester City, insa pozitia a 2-a e un obiectiv, mai ales ca vorbim de Premier League unde premiile pentru o clasare cat mai sus sunt uriase. Asadar, cred ca prima sansa o are Chelsea si ma astept la un succes din partea acestora.

Aberdeen FC - Rangers FC

De la ora 21:45, pe Pittodrie Stadium, Aberdeen primeste vizita celor de la Rangers, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 21 din Premiership.

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% din prima depunere până la 2000 de RON!

Aberdeen ocupa locul 6 in campionat, dupa 20 de meciuri disptate, acumuland numai putin de 27 de puncte si avand golaveraj de +1 (25 de goluri marcate - 24 de goluri primite). Adversara sa, Rangers, ocupa prima pozitie in campionat, dupa 20 de meciuri disptate, avand in acest moment numai putin de 51 de puncte acumulate si un golaveraj de +29 (43 de goluri marcate - 14 de goluri primite). Ambele formatii vin dupa succese in ultima etapa. Aberdeen a invins-o pe Dundee FC cu 2-1, in timp ce Rangers a trecut de St Mirren cu 2-0. In ultimele 9 meciuri directe, Rangers nu a pierdut, ba mai mult, s-a impus in 6 dueluri dintre acestea. Deasemenea, Rangers a marcat in 8 din cele 9 meciuri directe, doar un singur meci incheindu-se cu scor alb pe tabela de marcaj. Aberdeen trage tare sa prinda Play-Off-ul in campionatul din Scotia, insa Rangers isi doreste un avans considerabil, deoarece meciurile din Top 6 vor fi destul de crancene. Ambele echipe au cativa jucatori indisponibili, insa eu cred ca Hagi si Co. au prima sansa in a se impune in acest duel.

Acest bilet este plasat la MaxBet! Pariurile sunt: Chelsea marcheaza peste 1 gol asiatic si Rangers marcheaza peste un gol asiatic. Asadar, avem nevoie de minim doua goluri ale acestor formatii, insa daca vor marca fix un gol, primim cota 1, implicit miza inapoi.

Am jucat acest pariu la MAXBET!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS DUBLU de 777 Lei!

Joacă BONUS DUBLU de 777 lei
Brighton & Hove Albion vs Chelsea FC
Pronostic:
Chelsea FC marcheaza peste 1 gol asiatic
Cota
1.00
Aberdeen FC vs Rangers FC
Pronostic:
Rangers FC marcheaza peste 1 gol asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro