Ponturi Pariuri Fotbal Bringhton vs Chelsea

Superbet

⚽️BRIGHTON-CHELSEA

♻️Salutare Pariori!. După ce ne-a ieșit meciul din India 🇮🇳 fără emoții, încercăm să mai "bubuim" o cotă de 2.75, la un meci din Premier League.

cota2.ro

Începând cu Ora 22:00, pe Amex Stadium, Brighton primește vizita celor de la Chelsea, meci care contează pentru etapa a 24-A. Acest meci se va juca în avans, după ce Chelsea va participa la începutul lunii februarie la Campionatul Mondial al cluburilor din China.

♻️Brighton este neînvinsă în ultimile 5 meciuri disputate și a marcat 9 goluri. Ocupă locul 9 în premier League, cu 28 de puncte, golaveraj 21-21. În Etapa precedentă pelicanii au salvat un punct în meciul cu Crystal Palace în minutul 87, prin golul lui Andersen, în condițiile în care au mai ratat un penalty și au avut un gol anulat pe motiv de offside în prima repriză.


♻️Chelsea și-a cam luat adio de la câștigarea titlului în Premier League , după ce în etapa trecută a pierdut derby-ul cu liderul Manchester City pe Etihad Stadium, scor 0-1 și asfel cetățenii s-au distanțat la 13 puncte de londonezi, care ocupă locul 3, cu 43 de puncte , golaveraj 45-17.

♻️Trupa lui Thomas Tuchel are patru egaluri şi un eşec în ultimele şase etape.Singura victorie a fost 3-1 cu Aston Villa.

A pierdut două din ultimele patru deplasări în campionat (2-3 la West Ham, 0-1 la City) a mai fost şi o remiza albă, la Wolverhampton.

În turul disputat acum nici o lună, mai exact pe 29 decembrie, Chelsea a ratat victoria cu Brighton în ultimul minut - Danny Welbeck a egalat-o.

Patru din ultimele cinci dueluri directe s-au terminat la egalitate, iar Chelsea nu a mai cedat cu Brighton de zece meciuri, de la un amical din 2012.

♻️Așadar, oaspeții sunt cu moralul la pământ, iar la cum a evoluat Brighton în acest an, nu-i vad bine pe cei de la Chelsea, dar în același timp un eșec ar însemna că își pun în pericol și ocuparea podiumului, având în vedere că Manchester United, Tottenham sau Arsenal stau la pândă. Mă aștept să vedem un meci de ambele marchează și cel puțin 3 goluri. Pentru acest pont, Superbet ne oferă o cotă de 2.75.


⚽️Bringhton: Sanchez - Veltman, Webster, Bune, Cucurella - Lallana - Gross, Mac Allister - Moder - Maupay, Trossard.

⚽️Chelsea Kepa – Rudiger, Silva, Sarr – Azpilicueta, Kante, Jorginho, Alonso – Mount, Havertz – Lukaku.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bringhton vs Chelsea
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro