Ponturi Pariuri Fotbal Valencia CF vs Sevilla FC

MAXBET

Valencia CF - Sevilla FC

De la ora 22:30, pe Estadio de Mestalla, Valencia primeste vizita celor de la Sevilla, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 21 din LaLiga.

cota2.ro

Valencia CF

”Liliecii” vin dupa doua infrangeri in campionat: 1-4 contra celor de la Real Madrid si 1-2 contra celor de la Espanyol. Valencia se claseaza doar pe 10 in acest moment, iar jocul din ultimele runde dezamageste destul de mult, mai ales prin prisma defensivei care gafeaza meci de meci. La gazde sunt si ceva indisponibili, printre care si Maxi Gomez, unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei. Valencia a incasat gol in 7 din cele 10 partide disputate in acest sezon pe propriul teren, iar doua dintre meciurile acestea au fost contra unor echipe aflate in zona rosie a clasamentului, iar acest lucru spune destul de multe.

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI

Sevilla FC

”Andaluzii” se pot apropia la doar doua puncte de liderul Real Madrid, daca inving astazi. Sevilla e singura echipa care le mai poate pune probleme ”galacticilor” in cursa pentru trofeu, iar meciul de diseara se anunta unul destul de interesant. Sevilla a castigat ultimele 5 dueluri directe cu Valencia si chiar daca diseara nu vor conta pe cativa jucatori, cei din Sevilla pornesc totusi cu prima sansa. Cum spuneam mai sus, Valencia are o defensiva destul de frageda, iar Sevilla are al doilea cel mai bun golaveraj din campionat si are una dintre cele mai bune ofensive. Personal, cred ca Sevilla poate castiga acest duel, avand in vedere toate aceste aspecte.

Echipe probabile de start:

Valencia CF (4-4-2): Cillessen; Wass, Diakhaby, Alderete, Gaya; Costa, Guillamon, Racic, Duro; Guedes, Duro.

Sevilla FC (4-3-3): Dmitrovic; Montiel, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Gomez, Mir, Ocampos.

Meciul dintre Valencia si Sevilla va fi unul disputat, asta e clar, insa inclin balanta catre oaspeti care au ceva mai multa valoare, mai multa calitate, iar duelul acesta e foarte important pentru ei. Valencia depinde foarte mult de Guedes, iar pe portughez l-am vazut in partida cu Real Madrid foarte neputincios, insa singurul care a mai realizat cate ceva. Nu exclud varianta unui gol al ”liliecilor”, insa oapetii cred ca au puterea de a marca cel putin doua. Asadar, pariul meu pentru partida Valencia CF - Sevilla FC este ”Sevilla FC marcheaza peste 1 gol asiatic”, la o cota de 1.74, disponibila la MaxBet! Pentru cei care nu stiu ce inseamna acest pariu, vreau sa stiti ca mizam pe cel putin doua goluri marcate de Sevilla, insa in cazul in care acestia marcheaza fix un gol, primim cota 1 si implicit banii inapoi. Acest pariu il gasiti la rubrica ”ECHIPE” a casei de pariuri mentionate mai sus.

Am jucat acest pariu la MAXBET!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS DUBLU de 777 Lei!

Joacă BONUS DUBLU de 777 lei
Valencia CF vs Sevilla FC
Pronostic:
Sevilla FC marcheaza peste 1 gol asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro