Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs Manchester United

BETFAIR EXCHANGE

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI


Brentford FC și Manchester United sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, într-un meci restant din runda cu numărul 17 de Premier League. 

cota2.ro

Brentford este cel mai bine clasată nou-promovată din Premier League. Ocupă locul 14, cu 23 de puncte, departe de zona periculoasă a clasamentului, un avans de 10 lungimi. Antrenorul danez Thomas Frank a construit o formație ofensivă, în limita posibilităților lotului. Nu se dă în lături de la joc indiferent de adversarul pe care îl are în față. Dovadă stau două rezultate din turul campionatului, victoria 2-0 cu Arsenal și remiza 3-3 cu Liverpool. 

Manchester United a început sezonul cu mult elan, după o campanie impresioantă de achiziții, cu Jadon Sancho și Cristiano Ronaldo în prim-plan. Echipa s-a afundat treptat, iar în acest moment nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. „Diavolii roșii” ocupă locul 7, cu 32 de puncte, la 5 lungimi în spatele lui West Ham. Ralf Rangnick, antrenorul care i-a luat locul lui Ole Gunnar Solskjær, are ceva dubii înaintea deplasării de astăzi. În afara lui Bailly, convocat la Cupa Africii, nu știe dacă îi poate folosi din primul minut pe Ronaldo, Pogba și Martial. 

Meciul de astăzi este primul oficial între Brentford și Manchester United. Cele două au disputat un singur amical, în vara lui 2021. S-a încheiat 2-2. Alte informații și statistici interesante: 

• 3.1 goluri/meci este media în disputele în care a fost implicată Manchester United în actuala stagiune

• în ultimele 4 partide oficiale ale lui Brentford s-au înscris de fiecare dată peste 2.5 goluri

• 17 deplasări consecutive cu gol marcat are Manchester United în toate competițiile

• 13.55 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester United în acest sezon de Premier League, locul 5 la acest capitol. Brentford are o medie de 10.42 oportunități/partidă

• Brentford a înscris în 6 din ultimele 7 partide disputate pe teren propriu

• 15 goluri și 6 pase decisive au împreună vedetele portugheze ale lui United, Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes

• Defensiva lui Manchester United este foarte ușor de depășit în acest sezon. A permis adversarelor să expedieze 99 de șuturi pe spațiul porții lui De Gea. Doar Leeds și Norwich stau mai slab la acest aspect. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2.5 goluri marcate în Brentford - Manchester United este @1.98. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Brentford vs Manchester United
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro