Ponturi Pariuri Fotbal Montpellier vs Troyes

BETFAIR SPORTSBOOK

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI

Montpellier și Troyes AC se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-o restanță din runda cu numărul 20 de Ligue 1. 

Montpellier este una dintre cele mai ofertante formații din actualul sezon de Ligue 1. A stâns 31 de puncte în primele 20 de runde, practicând un fotbal deschis. Cu o victorie în restanța de astăzi ar egala-o pe Rennes, formația de pe poziția a 4-a. Echipa antrenată de Olivier Dall'Oglio are 5-a ofensivă din campionat, 34 de goluri marcate. Antrenorul francez și-a recuperat aproape toți indisponibilii. Doar Wahi, suspendat, și Maxime Esteven, accidentat, vor lipsi astăzi dintre oamenii de bază. 

cota2.ro

Nou-promovata Troyes are un lot slab, cotat la 58 de milioane de euro. Rezultatele sunt în consecință. Are 17 puncte, la egalitate cu Bordeaux și Lorient, formații aflate pe locuri retrogradabile. De la începutul acestui an, echipa îl are antrenor pe Bruno Irles. Acesta are un start complicat de mandat. Nu mai puțin de 4 oameni de bază sunt plecați la Cupa Africii, iar lor li se adaugă accidentații Azamoum și Sandler. 

Meciul direct din turul campionatului, disputat pe terenul lui Troyes, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Montpellier nu a pierdut niciunul din ultimele 9 meciuri directe contra lui Troyes;

• Montpellier are un bilanț impresionat pe teren propriu în actuala stagiune, 6 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri, cu un golaveraj de 19-10;

• Troyes a înscris doar 7 goluri în cele 9 deplasări stagionale. A strâns 7 puncte;

• Montpellier are 5 fotbaliști cu cel puțin 4 goluri marcate în acest sezon;

• Montpellier are o medie de 4.55 șuturi expediate pe spațiul porții/meci, a 5-a din Ligue 1. Troyes e spre coada acestui clasament, cu o medie de 3.55 execuții cadrate/partidă;

• 3.1 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Montpellier din acest sezon;

• în 16 din cele 20 de meciuri jucate de Montpellier s-au înscris peste 1.5 goluri. Situație e identică și în cazul lui Troyes. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat victorie Montpellier și peste 1.5 goluri marcate în meci este 2.05. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Montpellier vs Troyes
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro