Ponturi Pariuri Fotbal Hoffenheim vs Freiburg

Superbet

🔷️HOFFENHEIM-FREIBURG

♻️Salutare Pariori! Am "bubuit" și astăzi în India🇮🇳. Cota 2.80 a fost câștigătoare. Din profitul pe care l-am făcut deja astăzi, mai încercăm o cotă de peste 2 în Cupa Germaniei.

cota2.ro

♻️Începând cu ora 21:45, Pe PreZero Arena din Sinsheim, se întâlnesc în optimile Cupei Germaniei, echipele din Bundesliga Hoffenheim și Freiburg, doua echipe care își propun calificarea în faza următoare.

În weekend, Hoffenheim a pierdut, în deplasare, cu Union Berlin, scor 1-2 și a încheiat o serie de șapte meciuri la rând fără înfrângere. Echipa este pe locul 4 în Bundesliga, cu 31 de puncte, 39 de goluri marcate și a câștigat șapte din ultimele meciuri de pe teren propriu. În ultimele șapte partide, Hoffenheim a înscris de fiecare dată, dar a și primit cel puŕlțin un gol. S-au marcat 68 de goluri în cele 19 meciuri din Bundesliga când echipa lui Sebastian Hoeness s-a aflat pe teren.

♻️De partea cealaltă, Freiburg caută prima victorie din 2022, după ce a început anul cu un rezultat de egalitate și cu o înfrângere, 1-5 cu Borussia Dortmund, în ultima etapă din campionat. Echipa lui Christian Streich a câștigat doar două din ultimele nouă meciuri. În prezent, Freiburg ocupă locul 6 în Bundesliga. În campionat, în ultimele trei partide cu Freiburg pe teren s-au marcat 13 goluri. Elevii lui Christian Streich au punctat de fiecare dată.

♻️Așadar, mă aștept la un meci cu multe goluri, iar dacă vor fi goluri, le vad marcând pe ambele echipe. Pentru pronosticul G-G&3+, Superbet ne oferă o cotă de 2.10, pe care eu o să o încerc pe un bilet.

🔷️ECHIPELE PROBABILE:

⚽️HOFFENHEIM: Baumann - Posch, Richards, Vogt; Akpoguma, Baumgartner, Geiger, Kramaric, Raum; Dabbur, Bebou.

⚽️FREIBURG: Flekken - Kubler, Lienhart, N. Schlotterbeck, Gunter; Sallai, Haberer, Hofler, Grifo; Jeong, Holer.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hoffenheim vs Freiburg
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro