Ponturi Pariuri Fotbal Getafe vs Granada

Superbet

MECIUL ZILEI / 20.01.2021

⚽️GETAFE-GRANADA

cota2.ro

⏱ORA DE START: 20:00


♻️Salutare Pariori! Avem o perioadă foarte bună și încercăm să creștem și azi profitul. Având în vedere că indienii s-au amânat astăzi, pentru Cota 2 a Zilei mergem în La Liga .

♻️În cadrul rundei cu numărul 21 din La Liga se va juca partida dintre Getafe și Granada, fiind programată să se dispute ăstăzi, de la ora 20:00, pe “Estadio Coliseum Alfonso Perez”.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gruparea gazdă pornește ca favorită, fiind avantajată de terenul propriu.

Gruparea gazda nu impresionează deloc în actuala stagiune, ba chiar putem spune ca are un parcurs slab. In prezent, aceasta se situeaza pe locul 18, fiind la un singur punct de zona retrogradării. Cele 20 de etape de până acum i-au adus patru victorii si șase remize, pierzând de zece ori. De-a lungul acestor partide au marcat doar 13 goluri, primind cu opt mai multe.

Pe teren propriu, Getafe este neinvinsă în ultimele cinci jocuri, în acest interval obținând patru victorii, cu Espanyol, Cadiz, Osasuna, dar si Real Madrid.

♻️Granada este undeva la niveul adversarei sale, poate chiar cu un mic plus. De asemenea, are si un parcurs mai bun în campionat, însă, fiind dezavantajată de faptul ca joacă in deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin greu in ultima perioadă, nu este de mirare că pornește ca outsideră.

“Alb-rosii” se află în acest moment în a doua jumatate a clasamentului, pe locul 14, la șase puncte de adversarii lor. Până acum, în decurs de 20 de etape, au obținut cinci victorii si nouă remize, pierzând de șase ori. În toate aceste dueluri au marcat 24 de goluri, Încasând cu trei mai multe.

Granada nu a mai pierdut in campionat de doua luni, de cand era invinsa de Real Madrid cu 1-4, pe teren propriu. De atunci, aceasta a disputat șapte partide de La Liga, câștigând trei dintre ele. În ultima runda a primit vizita Barcelonei, cu care a remizat, scor 1-1, marcând golul decisiv în minutul 89.

♻️Așadar se anunță un meci disputat, având în vedere ca ambele echipe au nevoie de cele 3 puncte pentu a ieși din zona retrogradării. Mă aștept la un meci în care ambele echipe să marcheze. Pentru acest pont, Superbet, ne oferă o cotă de 2.40, care merită să o încercați single pe un bilet.


🔷️ECHIPELE PROBABILE:

⚽️Getafe:Soria; Mitrovic, Dakonam, Cuenca; Suarez, Maksimovic, Arambarri, Alena, Olivera; Unal, Ramirez.

⚽️Granada: Maximiano; Quini, Duarte, Torrente, Neva; Puertas, Milla, Gonalons, Machis; Molina, Suarez.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Getafe vs Granada
Pronostic:
G-G
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: 14.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro