Ponturi Pariuri Fotbal Eintracht Frankfurt vs Arminia Bielefeld

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 21.01.2022

⚽️Eintracht Frankfurt-Arminia Bilefeld

cota2.ro

Ora de Start: 21:30

♻️Salutare Pariori !!! Ieri ne-am descurcat si fara indieni și am avut cota 2.40 verde încă din minutul 13.

Pentru "Cota 2 a Zilei" de astăzi mergem la meciul inaugural al etapei din Bundesliga.

♻️Începând cu ora 21:30, pe Deutsche Bank Park, Eintracht Frankfurt primește vizita celor de la Arminia Bielefeld în epilogul etapei a 2-A din Bundesliga.

♻️Gazdele ocupă locul 8, cu 28 de puncte, golaveraj 30-28, în timp ce Arminia Bielefeld este pe locul 16, cu 18 puncte, golaveraj 18-26.

Vulturii sunt in cautarea primului succes din acest an, dupa ce in cele 2 meciuri din 2022 nu au resit sa castige cele 3 puncte puse in joc, deși au fost foarte aproape. În meciul cu Borussia Dortmund a condus cu 2-0 la pauza,iar la final s-a vazut invinsă. In etapa precedentă a remizat pe terenul codașei Fc Augsburg, după ce au condus cu 1-0.

Deși nu au reușit să câștige in 2022 sunt angrenați în continuare cu șanse foarte mari pentru ocuparea unui loc care duce în cupele europene.


♻️Trupa pregatită de Frank Kramer și-a păstrat perioada de invicibilitate și după meciul din runda trecută și a ajuns la 4 meciuri fără infrangere in Bundesliga. In ultima partida au jucat în compania ultimei clasate, Furth, încheiat la egalitate scor 2-2.

Se află în continuare in zona rosie a clasamentului, însa au urcat o poziție față de etapa precedenta, până pe 16 la egalitate de puncte cu penultima clasată, VfB Stuttgart, ambele având câte 18 puncte acumulate.

♻️Eintracht Frankfurt este data ca favorită în meciul de azi, dar eu cred că va avea viață grea cu cei de la Bielefeld , în condițiile in care vulturii au primit 3 goluri în ultimile 2 meciuri jucate, iar oaspeții sunt neînvinși de 4 etape.. Mizez pe goluri în meciul de azi și încerc un G-G și 3+. Eu cred că este un pariu cu șanse bune de reușită, având în vedere formă celor două echipe. Pentru acest pont, Superbet ne oferă o super cotă de 2.50, care merită încercată "single" pe un bilet.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Eintracht Frankfurt vs Arminia Bielefeld
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro