Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Rapid Bucuresti

BETANO

Universitatea Craiova - Rapid București

De la ora 20:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la Rapid Bucuresti intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 22 a Ligii 1.

cota2.ro

Universitatea Craiova are absente importante pentru acest duel, ”alb-albastrii” avand un focar de COVID in cantonamentul premergator acestui start de retur. Craiova a avut o serie excelenta in tur cand legau victorii la scor, insa acel ”elan” s-a dus, iar trupa lui Reghecampf tremura pentru Play-Off. De partea cealalta, Rapid are ca obiectiv accederea in Top 6, iar returul se anunta unul foarte dificil. In meciul tur dintre cele doua echipe am avut parte de 3 goluri, oltenii reusind sa se impuna pe final cu scorul de 2-1 dupa ce au dominat acea partida. Rapid i-a transferat in aceasta iarna pe Onea, Vojtus, Acuna si Mattias, in timp ce Craiova a ratat pana in acest moment tintele propuse.

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI

Echipe probabile:

Universitatea Craiova (4-4-2): Pigliacelli – Bancu, Papp, Screciu, Vladoiu – Campanu, Capatana, Cretu, Vina – Koljic, Ivan.

Rapid Bucuresti (4-3-3-1): Moldovan – Goge, Dandea, Sapunaru, Moraes – Albu, Crepulja, Panoiu – Sefer, Stahl, Alami – Balan.

Bookmakerii o vad favorita pe Craiova in duelul din aceasta seara, insa eu cred ca Rapid va avea un cuvant de spus si meciul va fi unul echilibrat. Lipsa jucatorilor de baza de la echipa gazda poate conta foarte mult, asa ca eu unu nu aleg sa joc pe vreun solist. O sa joc in schimb pe cartonase deoarece la centru e Fesnic, un central care scoate destul de repede cartonasul galben. Mai mult, e primul meci dupa vacanta, iar jocul cred ca va fi foarte fragmentat, iar daca vor fi trimisi in teren si jucatori cu putina experienta, cu atat mai bine pentru alegerea noastra. Eu spun ca avem premize pentru un meci dur, asa ca pontul meu pentru duelul Universitatea Craiova - Rapid Bucuresti este ”Peste 5.5 cartonase” la o cota de 1.87, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Peste 5.5 cartonase
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro