Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Juventus

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 23.01.2021

⚽️AC MILAN-JUVENTUS

cota2.ro

⏰ORA DE START: 21:45


♻️Salutare Pariori! Pentru meciul zilei de astăzi, am ales să mergem în Serie A, la derby-ul etapei.

Așadar, începând cu Ora 21:45, pe Giuseppe Meazza, Ac Milan primește vizita celor de la Juventus, în ultimul meci al etapei a 23-a.

♻️În prezent "diavolii milanezi" ocupă locul 3, cu 48 de puncte, golaveraj 47-25. "Rosonerii" au început bine noul an, cu 2 victorii în campionat și o calificare în faza următoare în Cupa Italiei. În ultima etapă au pierdut incredibil pe teren propriu cu modestă Spezia, scor 1-2.

Tehnicianul Stefano Pioli are cateva absențe importante pentru meciul de azi, cum ar fi: Kessie, Ballo-Toure care sunt plecati la Cupa Africii, în timp ce Bennacer, Kessie, Kjaer si Tomori au probleme medicale si nu fac parte din lot.

♻️Juventus ocupă locul 5 în acest moment în Serie A, cu 41 de puncte, golaveraj 34 la 21. "Bătrâna Doamnă" se are că și-a revenit după ce a pierdut Super cupa în fața rivale Inter Milano, 1-2, după 120 de minute.Apoi au urmat 2 victorii cu Udinese si Sampdoria, 2-0 și 4-1. Mai trebuie menționat că echipa lui Massimiliano Allegri este neînvinsă de 10 etape în campionat, marcând cel putin un gol în fiecare meci. Ultima înfrângere pe care a suferit-o a fost la sfârșitul lunii noiembrie împotriva Atalantei.

♻️Un rezultat de egalitate nu ar ajuta pe nimeni în clasament, astfel că cele 3 puncte sunt extrem de importante pentru ambele echipe. Mă aștept să vedem un derby spectaculos, cu multe goluri, mai ales că atăt AC Milan, cât și Juventus au jucatori de calitate pe faza ofensivă, precum Ibrahimovic sau Dybala.

Totuși, mie mi-a sărit în ochi o cotă interesantă de 3.00, pe minim 2 goluri marcate de Juventus . Să nu uităm că Ac Milan a primit două goluri de la modesta Spezia. Așadar nu vreau să ratez acestă cotă și o voi juca "single" pe un bilet . Eu am mare încredere în ea, decizia este la voi dacă o jucați sau nu.  

🔷️ECHIPELE PROBABILE

⚽️AC MILAN: Maignan; Florenzi, Kalulu, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Bakayoko; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic.

⚽️JUVENTUS: Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Chiellini, De Sciglio; Locatelli, Rabiot; McKennie, Dybala, Bernardeschi; Morata.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AC Milan vs Juventus
Pronostic:
Oaspetii marchează peste 1.5 Goluri
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro