Ponturi Pariuri Fotbal FC Botoșani vs Sepsi OSK

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Botoșani și Sepsi Sf. Gheorghe se întâlnesc astăzi, de la ora 17:30, în runda cu numărul 22 din Liga 1. 

FC Botoșani este în cărți pentru calificarea în play-off. Ar fi al treilea sezon la rând. Formația antrenată de Marius Croitoru ocupă în acest moment locul 5 în Liga 1, cu 34 de puncte, două mai multe decât Rapid, prima echipă din afara top 6. Botoșaniul are și meciul de astăzi restant. Pentru moldoveni a fost o pauză competițională necaracteristică. Au pierdut un singur fotbalist, pe Sila, plecat la Chindia. În schimb, au venit Mailat și Mihai Roman II. Croitoru nu îi va putea folosi astăzi pe portarul Eduard Pap și pe atacantul Mateus Santos, ambii pozitivi cu Covid-19. 

cota2.ro

Sepsi a reușit două mutări importante în această iarnă. A adus doi oameni cu experiență la nivelul Ligii 1, pe vârful Alexandru Tudorie și pe fundașul central Mihai Bălașa. Covăsnenii și-au luat gândul de la play-off. Sunt pe locul 10, la 6 puncte de top 4, dar au un alt obiectiv important. Au ajuns în semifinalele Cupei României, iar peste 4 zile vor juca prima manșă împotriva celor de la Universitatea Craiova. În aceste condiții, elevii lui Cristiano Bergodi ar trebui să evite clinciurile, intrările tari, și să se menajeze.

AICI ai cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! Până la 2000 de Ron cu rulaj X1 din partea casei!

Meciul dintre Sepsi și Botoșani din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

  • Doar 3.4 cornere per meci a executat, în medie, FC Botoșani în acest sezon
  • Media este identică în cazul lui Sepsi la capitolul loviturilor de colț cedate adversarilor
  • 4 cartonașe galbene au fost arătate în partida tur dintre Sepsi și Botoșani;
  • Sepsi este una dintre cele mai fair-play formații din Liga 1, o medie de 2.19 cartonașe galbene/meci. Doar Farul, UTA și CFR stau mai bine;
  • media nu este una ridicată nici în cazul lui FC Botoșani, 2.52 avertismente/partidă;
  • Horia Mladinovici, „centralul” partidei de astăzi, este un arbitru care bagă rar mână în buzunar. A condus 10 partide în actuala stagiune și are o medie de 3.70 cartonașe galbene/meci.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat sub 5.5 cartonașe & sub 11.5 cornere în FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe este 2.07!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Botoșani vs Sepsi OSK
Pronostic:
Sub 5.5 cartonașe & Sub 11.5 cornere
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 5.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro